Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Posts tagged ‘angah’

gayat-less action from my bro

1-lagak-ngeri

leh agak tak pemandangan apa nih..scenery ni was captured
kat metrojaya MV at 2am..by my bro..angah

angah ni keja kat metro MV..wat keja2 blkg tabir jer..so talk about
the pic..kan ada tangga2 tinggi tu..haa dia kena panjat naik atas
skali..which is the top floor kat Metro tu lah..kat bahagian kids
atas tu..

2-ngeri-siot

tadaaa…hehe..ni keja kekwn dia yg amik gambar..cehh maintain
cool gitu..dlm hati tuhan jer yg tau..ni ayat dia ekk masa tunjuk
pic ni kat aku..

dia kena tukar bulb kat atas sekali tu..takkanlah nak wat keja ni
masa opening hrs metro kann..ada yg main cak2 plak dgn abg aku
ni kang..kehkehkehh

3-stuntman

gigih ok..aku yg tgk pun meremang bulu roma..bkn pe badan dia
dh laa XL size..adehh..tawakal jerlah :D..udah yg lain tak berani

4-takutnyer1

ni aksi muka berlagak dh siap..adoiii berani dia pusing blkg camtu..
dia byk citer pasal kehadiran ‘makhluk2’ kat dlm tu..after closing
hrs laa..’makhluk2’ tu suka main cak2 dgn dia..sbb dia tukang
tutup segala benda2 yg menyala..hik hikk..lenkali I story mory
ekk 😀


*_enjoy_*

acupuncture treatment

korg penah dgr tak rawatan akupunktur..betul ke aku eja dlm malay
..hehe..janji ada slangnya..

last month my mom n bro pegi lah wat treatment ni kat PJ..diusahakan
oleh seorg doctor from china..sgt tidak tahu berbahasa melayu nor english
..huhh..dh mcm itik dgn ayam bila berckp..ekekee 😛

luckily dia siap hire translator kat klinik tu..so senanglah keja!

my mom slalu sakit2 lutut n blkg..n my bro plak sakit semputnya
ya ampunn..makin kronik lately..smpi bini dia kena gi fetch their
doctor at 3am..pastu admitted kat tmn desa specialist centre..
puncanya sbb dia mkn nangka yg sgt byk 3 hari berturut2..kan angin
tu..ishk2

haha..ape lah my lil’ sis gi amik gambar mak camtu..tgh melopong nk
ckp ape tah..i was not there sbb gile ko nak bawa abg n hero kecik kat
situ..ada yg kena cucuk montot kang!

rawatan ni guna cara cucuk2 jarum kat tmpt2 yg berkaitan..n pastu
pesakit akan rasa perit sketlah kat tmpt kena cucuk tu..rawatan
dia ada kena susulan 3-4 kali depends on sakit apelah

halus sgtlah jarum tak nampak..ishkk..klau perasan my bro
kena cucuk kat tgn pastu kat dada..uish yg tu my lil’ sis
tak berani amik..huk aloss potong stim btul..

gila dia ni..haha 😛 keji btul tadi kutuk adik ni kutuk abg plak..mau tak
org suh posing baik punya dia gi dok terjelir lidah camtu pesal..ingat
ke doctor china tu salah cucuk urat abg aku ke..hahahaa..

kang balik dia tak reti cakap melayu plak dia cakap bahasa
mandarin plak..pure lagi..ekekeke..ampun angah..kang raya aku
mintak mahap ekk..jgnlah potong duit raya anak aku..

weih aku nak sampul duit raya metrojaya yg kaler biru tu tau!
so cantik n elegan 😉


*_enjoy_*