Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

raga ayam yang comel

1-210620094571

salam new month guys 😉

time really flies…sekejap jer dah half a year 2009…dah ada tak wishlist
u guys yang dah tercapai…? work harder n pray hard as well…

ok I continue balik story pasal survey2 laptop that day…dah puas hati
baba dok collect semua brochure n flyers, baru dia ajak gi makan…
kijammm…huehuehuee 😛

2-210620094575

we had lunch at The Chicken Rice Shop…

hero kecik dari mula masuk sampai nak balik mengendeng2 minta
permission nak bring back raga ayam comel tu…hahahaa…sabau
jer lah ko ni dik

3-210620094573

alaa…bolehlah mamaaaaa…siap bagi wink2 lagi

4-210620094576

alololooo…sedih sangatlah tu…kat mana plak lah jual menatang tu

5-210620094577

6-210620094578

apa2 hal finish ur meal first yer…

7-Gambo(191)

then, we all melompat gi The Gardens…mahu gegar itu Borders…
hehe…bukan nak cari apepun tapi nak terjah my cousin yang jaga
starbucks dalam tu

9-Gambo(194)

taraaa…!! hehehe…this is my cousin kak mimi…ala2 brutal sket…
she’s asst. manager kat branch sini…pok pek pok pek a bit…takleh
lelama maa dia tengah kerja…plus the kids dok terpekik2 ajak gi
kat kids section dalam Borders tu…uiii korang ni

10-Gambo(195)

11-Gambo(196)

ok2 dah jom…aishhh nak try africa’s flavour baru pun tak sempat
…lain kali lah ekk sis…glad to meet u!

before that dah expose kat the kids pasal the IT thingy kan…so now
kita terjah ke ruangan membaca plak…challoooo 😉


enjoy ur day guys…



*_jalan2 cari macam2_*

Advertisements

Comments on: "raga ayam yang comel" (6)

  1. hape?? ada minuman baru???!! CABOTTTTTT! *seb baik star$ kat bawah jek + awal bulan 😀

    kelihatan anak2 ko yg sangat hyper. patut le ko menten kurus wei… gi buat sujud syukur cepat! tak yah susah2 laki ko nk signup kan gym cam org lain….
    huhuuhuhu….

    *jehan*
    hahaha…nanti ko ada hero kecik ko tau lah camne senangnya nak kurus…

  2. kat mana ek ada jual raga tu….?

    *pu3mawar*
    menurut cik ayu ada kat nilai 3

  3. smpi garden redah..wui..best2..

    *dee*
    main redah jer…tak beli apepun

  4. babe.. try cari kat nilai3.. if x salah.. ade kot.

    *ayu*
    ooo ye ke…thanks!

  5. patut la hero kecik nk sgt.. comey tahap gabanz lah raga AYAM tuh! he3..

    *areleez*
    akak pun berkenan gak sebenarnya..haha

  6. amik je raga tuh kak…wat masuk dlm beg…muahahahahaha!!

    *kojah*
    tak pepasal berkokok plak ayam tu dlm beg akak kang…kuasa Tuhankan..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: