Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-210620094584

salam guys!

euwwww…menggigil satu badan tengok sony vaio ni…main reason
adalah kerana it’s pink!! huaaa…nangis tau tengok harga dia…
hik hik 😛

2-210620094585

see…aduhai manalah hatiku tak cair…very the menyentuh perasaan
…hello baba…ada rasa apa2 tak…hahahaa

3-210620094586

tgklah beg dia plak…adoiii gi skali

hehe…actually last weekend we went to midvalley…baba nak survey
for his new laptop sebelum ke low yat in 2-3 days lagi…
laptop dell lamanya sudah veteran…hik hik

tapi I dah jatuh chenta dgn sony vaio pink itu! lalallaa…takpe
berangan itu free

4-210620094588

then, dengan tak kuasa nak round sana sini ngekor baba…the kids
n I duduk jerk at centre shop ni haa…layan LCD super besar ni
lagi bagus…

5-210620094587

LCD 70’ ada berani?? baper puluh ribu ntah harganya…

6-210620094582

dropped by plak Mac shop…uiii desktop dia bapak mahal harganya
…n sungguh putih lagi suci jer the look

7-210620094583

MacBook pun usha dari jauh jer…haha…kalaulahhh uishh takpe
berangan itu free

8-210620094581

bagpack yg sungguh kalerful…

9-210620094589

cenonet jer mini laptop ni…tabik springlah pada yang boleh guna
gadget ni…kalau I memang juling mata…hehe…hello baba agak2
faham tak 😛

10-210620094592

nampak tak ATX tower yang super besar ni…haha…amboi suka
yang besaq2 jer nooo…hahahaha…

so dah boleh budget baper harga nak diinvest kat low yat sok…

11-210620094590

kalau bab2 survey gadget2 IT ni memang kitorang akan bawa the kids
along…bagi expose apa2 yg patut…kids umur 3-4 tahun mcm abg n
hero kecik sekarangkan sangat cepat pick up kalau kita ajar guna
gadget2 IT ni kan…

skrg ni abg rutinnya on pc…on modem…on speaker…click mozilla…
gi kat bookmarks under folder nama dia n browse website2 kartun n kids
activity untuk dia…n kalau jumpa apa2 yg dia suka dia save kat folder
dia…I ada create satu kat desktop…pastu kalau rasa nak color dia
printout lah…pastu dah letih dia shutdown n off sume…tapi ada limit
lah cannot more than baper hour…baba dok monitor kat log apa
yang dia buat bila on pc…gasak ko lah dapat bapa orang IT

he’s just 4 years old…kalau I dulu masa umur tu tengah gedik2 main
dengan anak patung lah, main masak2 lah, hahaha…itulah penangan
world’s evolution!


enjoy ur day guys…daa 😉



*_think one step forward_*

Advertisements

Comments on: "ini adalah berjalan2 digital namanya" (5)

  1. bestnya tgk laptop
    tp xnak la kaler pink
    kaler lain ada tak..
    hik hik hik
    berangan kan free

    *syeka*
    tak suka pink ekk :P…takpe kaler lain pun ada

  2. uhuu…aritu pon N tgk sony waio tu kt klcc…perghh…geramm jekk..

    *princess_N*
    siapa tak geramkan..hehe..N mintalah kat cikgu yg dicintai

  3. wah !!!!
    Gina pun tgh survey-survey gak nak cari laptop nie..Sony VAIO mmg kelas..harganya pun perghhhh

    *gina*
    huhuhu samalah kita ekk

  4. mmg cantik itu vaio pink..tp berangan jelah..hehehe..itu mac..sy tarak pandai guna..terkebil2 dpn monitor..hahaha..

    *dee*
    tu lah pasal…takpe bleh belajar

  5. Lily,
    Cantikkan pink tu…geram aje. What to do… i kena amik merah…sobsob 😦 Doa banyak2. InsyaAllah ada rezeki terpijak nnt dapat yg pink tu…

    xoxo

    *lila*
    wah merah pun ok ape…seksi u…aminnn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: