Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

berhappy2 itu penting!

1039

salam weekend all!

aiii…gumbiranya dalam hati weekend menjelma kembali…ececehh!!
takde apa exciting planning pun…hehe…cuma bestnya dapat qada’
balik sesi bersantai2 n bersenang lenang hidup dengan family…

1042

so, kepada yang berduka lara marilah kita girangkan kembali hati
…setiap yang berlaku pasti ada hikmah…Dia lebih bijak mengatur
perjalanan hidup kita

kepada yang sedang berbunga2 hati n bergumbira sewenang2 nya
…wahh ada ke ayat camtu…hahahaa…ok2…selamat menikmati
kebahagiaan yang dikecapi…semoga berkekalan yer!

1050

last but not least…happy weekend guys!

jalan lek lok…drive carefully…makan berpada2…tidur jgn lebih2
…gelak jgn over2…hahahaa…yang penting kita happy!

daaaaa πŸ˜‰



*_nikmati hidup_*

Advertisements

Comments on: "berhappy2 itu penting!" (7)

  1. ohh..hati saya pun tengah munga2
    *wink wink*

    hepi weekend lily!!
    πŸ™‚

    *zuris*
    amboi2 pengantin baru ni…hehe

  2. tang gelak jgn overΒ² tu aku terasa… bukan ko tk tau aku gelak cam ne kan… wahahahahahah!! tapi pedulik la kan.. aku gelak je dh boleh buat org lain gelak. asalkan kawan2 happy …

    aiseh~

    *jehan*
    hahaha ooo aku tau ko gelak camne n rinduuuu nak dgr

  3. comelnya abg ngan hero kecik. gbr 1st hero kecik nmpk gebu sgt. comel btl

    slmt bhjg mggu!

    *puding roti*
    hehehe thanks!

  4. ish ish ish…nak kena cepat-cepat buat adik ni untuk princess ni…hahahah eeeehaaaaa

    *tijah*
    erkkk πŸ˜›

  5. klu budak2 happy & sihat, mak budak of course happy jugak kn?iskkk selamat berhujung minggu!!!!!!!

    *mrs taj*
    betul tu sis…u too!

  6. hepi wikend kak lily!

    moga bahagia trus berkekalan hinga ke syurga~insyaallah!

    *mar*
    hepi wiken dear! amin

  7. i pun happy bila wekend tiba….yaaahuuuuuu……!!

    *imz*
    semua org happy kan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: