Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

khidmat untuk negara

JUNK-SLEEP
credit pic to mr. google

salam dearies 😉

sorry I couldn’t update semalam…capek bangat dong…dok tidurkan
the kids, dengan mamanya sekali kebabommm :P…dah baik punya
I posing atas katil dengan laptop atas riba boleh plak terlena,siap buat
laptop yang tengah on tu as bantal peluk…hahahaa…baik tak shot
u…kalau tak wassalam…

1Image298

tahu tak kat mana lokasi ni?

2Image301

yeehaaa…meh sini I story pasal our visit to PLKN Ayer Keroh dalam
bulan lepas kot…gi jenguk my cousin…hot n spicy betul cuaca masa
tu

3Image308

we just tapau McD…sambil dengar gossip2 hangat lagi terkini yang
berlaku dalam PLKN ni…and shirah adalah sangat cuak
bila dengar kes buli2 disitu…hahahaa…takpe lambat lagi ko nak
abis SPM…

mana yang degil2 n kurang2 asam tahap gaban tu kena extend lagi
yer 3 bulan…huhuhuu…mana anak2 orang agak tinggi darjatnya tu
sangatlah susah nak adapt situasi berdikari disini…ini kes sekolah
international pastu tak pernah merasa dok hostel ke…kasi brainwash
sama mereka biar kenal erti hidup susah sket…huhh emo plak
disitu 😛

4Image311

uiii…sangat garing rasanya masa ni…kat tempat kawad diorang kot
ni…bukan main seronok abang n hero kecik main kejar2

5Image312

and this is my cousin nadia n my aunty…

6Image313

tempat training

7Image314

PLKN Ayer Keroh…abang tanya boleh mandi tak kat pool tu??
astaga ko ni abang!

8Image317

pelawat yang datang pun kena ada stamina yang kuat…sebabnya
perjalanan dari sinun ke sinun adalah sangat memenatkan…
hahahaa…takde shuttle2 ekk 😛

9Image322

dah…jom balikkk…shirahhh ko bleh adapt tak situasi gini?? ini
anak bongsu mmg nak kena ajar camni…haha…dok hostel tak
pernah…pergi balik sekolah my dad amik…uishh memang molek
antau kat sini…lagi 2-3 tahun diorang nak wajibkan setiap lepasan
SPM kena masuk PLKN ni kan…takde main pilih2 dahh..gasakkk!



*_berkhidmat untuk negara…bukan untuk diri sendiri_*

Advertisements

Comments on: "khidmat untuk negara" (2)

  1. Teringat zaman2 aku jadi facilitator Kem Bina Negara dulu2 lepas blajar. Ko jgn tk tau wei… lepas MMU aku jadi fesi. Aku pon tk tau cane aku leh terjebak join consulting & training punye line. Blasah je time tu. Tkde nk milih2 kerja.

    Tp memang penat ah.. bgn subuh alang. Tido pon kejap² terjaga sbb banyak naaa budak² kena sampuk mcm². Maklum le.. tmpat jin bertendang.

    Huhu.. what a memory…

    *jehan*
    woohooo ye ke…hahaha…ko garang tak wei

  2. huish, terigt zaman mase matrix melaka.
    slalu nampak bebdk plkn situ. time tu masih hangat lg kot.plkn br stat. hiks!

    kt tepi plkn tu kn ade highway, kalu lalu ctu, mesti ngendap gak la bebdk tu tgh berlatih. haha!

    *mar*
    wooooo kaki skodeng dulu ekk…haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: