Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

salam dearies 😉

pagi tadi gilos awal keluar rumah…dah laa dengan cuaca yang enak
bangat kalau tidur kembali…ehehe…bukan mimpi apepun keluar rumah
awal2 pagi…tapi kena send baba to holiday villa subang…ada training
…againnn…dan budget jem gilos lah sebab macam renyai2 gitu n
mesti mostly nak drivekan…from bukit jalil-subang this morning
adalah 50 minit masa perjalanan…uishhh pengsan kalau hari2 gini! tak biasa u…huhu

sebabnya my office dekat2 dgn area midvalley just 15 mins away from
home…n ofis baba plak dekat2 dgn area bandar sunway just 10 mins
from home…cewahhh…dok kat KL bleh plak dkt gitu gi kerja…ikut
jalan potong-memotong maa…klau tak kemsalam lah…ohh n I stay
kat area bukit jalil…ada yg sama route with me??

1Image136

ok semalam dah story pasal mandi pool kan…mari kita tenangkan
fikiran dengan mandi laut plak!

2Image127

lautan yang tak nampak tepiannya diseberang sana…

3Image128

4Image129

few attempts untuk memujuk hero kecik merendamkan diri dalam laut
…dan hasilnya…’taknakkk…takottt’

aishhh…from far my mom dok jerit…janganlah paksa budak tu demam
kang…astaga bukan nak tolong bagi semangat…hahahaa

5Image134

ada yang tak tergoda dengan lambaian ombak yang menderu…just
lepaking sambil hirup udara segar will do…

6Image101

baby muqri yang sedap menghisap gula2…tahun depan boleh join
mandi laut plak ekk!

7Image131

abang yang sekejap berani sekejap kecut dengan ombak yang agak
ganas pukulannya petang tu…no fear dear!

8Image135

sian dia dok cari mama…sebab before that dia dah warned me jangan
‘masuk’ laut…bahaya katanya…

9Image132

haaaa…ni mama nak jadi hulk ni! hahaha…dah dedua plak meraung
tak bagi mama bersendaloka di laut…ekekeke…ada aku kesah??

oklah2 mama main air ujung2 kaki jer…lepas gian…ishk2 kalau
kolam mandi or air terjun koranglah heronya kan…camne tu??



*_couldn’t see daily_*

Advertisements

Comments on: "lambaian ombak…cewah :P" (8)

  1. apa kes anak ko ni wei? takut laut? sepesen dgn mak aku la, takut tgk laut. ahahaahah~ ko renovate umah kasi bikin 1 laut kat backyard, then train anak hari² mandi laut.. musti dia tk takut laut dah..
    renung2kan… slamat beramal…

    ye, sekian dari aku yg ‘banyak’ pengalaman bela anak! ahahahaha….

    *tgh biol tahan sejuk kat opis ni*

    *jehan*
    hahahaha…sabau jer lah…takpe aku faham ko nebes dah nak bln 8 ni

  2. wahh bestnyer mandi² laut 😉

    *aqish*
    hehe…pencinta laut gak ekk

  3. wahh..N lomah btl tang mandi2 laut ni….da lame nk mandi laut..men tepi2 jekk..

    *princess_N*
    erk…tak berani gak ekk

  4. owhh.. lautan adalah mmg xb’tepi. he3..

    *arelezz*
    pandai sambung my kiasan ekk

  5. maybe ombak tu kuat menghempas..tu yg dorang takut tu..

    *dee*
    itulah i pun rasa gitu…sebab i pun cuak gak..haha

  6. kalau takut dilambung ombak. jgn berumah di tepi pantai.. cewahh.. tetiba kan? hehe..

    *mya*
    haha eh yerlah tetiba jer kan

  7. Hait! Pos kita sama, psl laut. hehe.. ni kt mana? cantik gak pantainya

    *pinky*
    oo ye ke..ni kat melaka..urs?

  8. haha!
    mama jd hulk!!

    mengamuk eh kak?
    apela diorg ni, laut la lg penuh cabaran! haha!

    jap g beso kang, x terkejar nye kak.

    *mar*
    hahaha mau nya tak jadi hulk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: