Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1Image282

salam new week guys 😉

baru jer habis weekend I dah mengidam nak gi bercutilah…in town jer
pun will do…cewahhh 😛

2Image280

pic mandi manda kat pool ni taken during family day haritu…even
packed dengan schedule yang tight somehow sempat lagi terjun dalam
pool…hehehe…lagi2 plak our room just opposite it…lagilah melinjang
the kids nak gi kan

3Image284

beside the pool tu adalah rumah to the resort’s owner…huhuhuuu…
very the biggest (boleh tembak vocab gitu?)…pool2 yang disediakan
adalah tersangat comel…so jangan berani mati nak main terjun2
bagai…asal adakan…for the kids n for the adults yang gian nak
rendam2 kaki…

4Image285

sesi yang paling malas adalah sesi mengajak the kids untuk pulang…
we need to check-out dah masa tu…jenuhlah my sis dok dukung
sorang2 naik atas…dedua dah berat weiii…mau I tergolek dog dalam
pool tu kalau dukung diorang…dah besar rupanya anak2 mama 😉

5Image288

reminder yer! hahahaa…susunan ayat yang sangat2 sungguh orang
betul2 memahami maksudnya

6Image290

melangkah pulang…

bilalah nak gi vacation lg…alooo baba dari dok beli gadget2 yang
memeningkan kepala itu mari kita bercutiii…(sambil hulur voucher2
discount percutian debit card PBB)
…ahaks…ada yang mengidam sama
tak dengan I…lalalaaa…


enjoy ur day guys!


*****************************************


NOTE: terkejut dengar berita ida nerina bakal lumpuh! tulang belakang
dia injured due to terjatuh dari tingkat 4 or jatuh di tingkat 4 rumahnya
…confuse2…harap2 masih ada harapan untuknya kembali sihat
seperti biasa…



*_enjoy dengan batasan seadanya_*

Advertisements

Comments on: "kolam2 mandi yang comel…" (6)

  1. uhukssss….betul² gi holiday mmg best…hiksss

    *masviona*
    just like u lah…selalu holiday2 sana sini

  2. saya pun ngidam gak
    *wink wink*

    kalu x silap…jatuh tangga umah die
    dgr berita kat hot fm pg tadi

    *zuris*
    good2…same tastelah kita

    aah betul laa jatuh dlm umah dia…pity her

  3. tak ku sangka, kita ngidam benda yg sama 😀

    a’ah sis, mmg kezutan tul pasal ida nerina tu…sama2 lah kita doakan yg terbaik buatnya …

    *rasp*
    ye ke…cool…same tastelah gini

    betul tu…harap2 dia ok

  4. ade2!! *sambil angkat2 tgn* leez pon ngidam mende yg same gak! tp, kalo ngidam nak gi holiday nih adalah non-stop! ari2 ngidam nk jenjln jer.. he3..

    *areleez*
    kalau duduk atas duit itu sume bkn problemooo kan

  5. uhuu…signboard kemain dilarang macam2 tuu..huhuhu…
    sis..nape N x to pasal ida nerina tuu…ketinggalan plak..

    *princess_N*
    selalunya lagi dilarang lagi nak buat…
    pasal ida nerina tu ada klua kat paper…gi selak balik

  6. ai dalink…ko rasa2 kenal x aku ni..??
    jeng..jeng..jeng….hehee..
    wah..one hepi family…i like..!!

    *insan biasa*
    ai too dalink…hehehehee…sape ni…kalau tak kenalkan diri camne nak kenal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: