Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1butik

taraaa…!

murah rezeki pengantin baru tak baru ni…hik hikk…cik puan ekin
dah buka butik kat Danga Bay…(pic kredit to artismelayu.net)

2butik

not bad kan…so sesapa yang stay kat that area or jalan2 cuci mata
kat situ bolehlah share about her butik ni…nampak macam grand jer
…huhuhuu…ehh helloooo…ini bini mawi ok! huahuahuaa…ada aku
kesah…lalalaaa 😛

3butik

oklah stop jeles2 ni…hahahaa tetiba jer…apepun semoga butik ME World
collections ini maju jaya dan sukses! fullstop.


*****************************


4penat

rindu sama abang n hero kecik? hehehee…sorry I termungkir janji
nak expose their latest pic…ampunnn still dlm tempurung kelapa…
hik hikk 😛

pic ni masa gi bercuti kat everly resort…2-3 years ago…kecapekan
yg teramat sangat dong!

5bp1

last but not least! salam berhujung minggu to all of u…!

enjoy ur weekend…and…ohh…I nak buat entry to wish father’s
day plak lah…huehuehuee…daaaa 😉



*_doakan kejayaan orang lain dengan tulus ikhlas_*

Advertisements

Comments on: "cik puan ekin dan butiknya…sila jeles :P" (10)

  1. salam sis, lama woooo tak jenguk sini, miss to c yr 2 handsome heroes………..ekin boutique, wah ni blh buah bahan blogging ni, kalau gi Danga Bay…. 25mins jer kot from Singapore, kalau macet 1 jam, haha…….

    *moralle*
    i pun windu kat u dear…hehe…nanti share2 yer kalau u pergi butik dia

  2. kalo baju dia jual tu murah2 n good quality..bukan beli kt indon murah n up harga kaw2..ok je kan..anyway, good luck to them…moga2 sukses..

    *dee*
    betul tu…kita tunggu n lihat jer

  3. apsal tudung ekin & frenzs sanggul manyak tggi, ek? ;P

    *areleez*
    org byk duit mmg sanggul kena tinggi…hehe

  4. smoga bisnes dorang suksess and WORLD 😀
    i loike to see pics of ur darling sons….tak kira lah yg lama ke yg latest…suka tgk keletah dorang…

    have a superb wiken!

    *rasp*
    amin for them too…
    hehe thanks sis…i pun suka tgk pics lelama diorg

  5. klu bukak kat kl bole gak gi tgk kan

    *idashah*
    tak lama lagi kottt…sooonnn

  6. wahh….kt danga bay..agak2 murah ke mahal…

    *princess_N*
    akak agak2 mahal kot…huhuhu

  7. brp agak2 nye selai baju die jual ek?
    hmmm…

    selamat berhari minggu lily!!
    🙂

    *zuris*
    tak dpt nak hitungkan…butik dah grand gitu pepaham jerlah

  8. Hmm.. rezeki namanya…

    Abg and adik.. sgt comel.. Untie Lia pun nak hug jugak… 🙂
    Tumpang hug ek mama Lily..

    *aliah*
    betul tu rezeki diakan…

    kecik2 comel laa…hehe…meh2 hug sesama

  9. wah..lepas ni kena g melawatla ke butik ekin ek..!!

    *imz*
    too far for me lah…tp kalau u pergi story mory kay

  10. bertuahnya ekin…

    *kojah*
    yes…she’s so lucky

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: