Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

berdansa yuk!

1Image251

salam kerinduan all 😉

yesss…I miss u…u…and u…all of u lah…hehehe…sorry cudn’t update
everyday as it used to be…no other reason…kebizian setill melanda
diriku…

feeling nak relax a bitlah harini…so mari kita poco-poco!

2Image253

seriously this is my first time melenggokkan badan mengikut rentak
tarian poco-poco ni…n it’s so fun n enjoyable!

3Image255

yer…saya budak baru belajar…hehehe…opss terlebih kangkang lah
pulak :P…the steps adalah sangat senang untuk dipelajari…

4Image257

5Image258

tak lama pastu kena bagi laluan plak ada orang nak guna the place…
so we all cabut gi kat port lain…masih semangat untuk poco-poco!

6Image263

baby muqri!

7Image264

let’s poco-poco with aunty! eee gerammm jer semedang tau bila dukung dia ni…

8Image260

9Image259

anak2 kecil tak kuasa melayan poco-poco…sebab uncle jual aiskrim
dah meracuni mereka…hahaha…

tetiba rasa rindu nak story pasal gelagat abang n hero kecik…dah
lama diorang tak enterframe ekk…ada ke yang merindu…??
hehehe…nanti I gi korek their latest pics kay…enjoy ur day!



*_need a quality rest_*

Advertisements

Comments on: "berdansa yuk!" (8)

  1. wui..bestnyer ada poco2..harus i join kalo ada kt situ…

    *dee*
    haa sis dee u dah expertkan…bleh ajar tak

  2. ngegege mun pun penah blaja poco-poco ni..
    ada sorang instructor tegur mun over tonggek..muahahaha..

    *munirah*
    hahaha…alaa instructor tu jeles dia takleh tonggek cam mun

  3. suka tgk tarian poco² nih….nmpk lembut n ayu jer but kata org dia leh jadikan senaman utk kurus gak…uhuksss betul ke idak tak tau ler

    tingin gak nak blaja…hehehe

    *masviona*
    lily pun baru 1st time try tu…hehehe

  4. betul punya dansa ni..

    poco2 ek?

    *mya*
    aah laa…tarian lain sumbang jadinya

  5. kty tak reti nari poco-poco..leh ajo..tak ehehehhe

    *attyfir*
    erkkk…saya pun budak baru belajar…hehehee

  6. uhuu…time bdansa ni y besh woo…

    *princess_N*
    lenggok sana lenggok sini…

  7. sehati berdansa betul..

    happy weekend sis!

    *pinky*
    jom berdansa! happy weekend to u too…

  8. let’s poco2….
    lepas ni leh le u poco2 dgn abg & hero kat umah 😀
    uish…syioknya the kids layan aiskrim….

    *rasp*
    haha pengsan poco2 dgn the kids…kelam kabut jadi stepnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: