Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

belia dan sukan :P

1-Image060

salam jumaat guys 😉

wahh…lagging sungguh diri ini nak update! maklumlah banyak sangat
bulu kambing biri2 yang nak dikira…hahahahaaa 😛

ok, let’s continue dengan games untuk para remaja…plus mereka2
yang dah tak berapa nak remaja iaitu my sis…oklah kasi chance orang
belum kahwin…

2-Image062

first game…sila ikat yer kaki dengan pasangan anda…and jalan
selajunya ke garisan penamat…yang ni takleh counting kiri kanan
kiri kanan…sebab lain maa dengan pasangan…silap2 dua2 tersembam!

3-Image063

just like this! hahahah…!!

4-Image064

and ini pasangan paling sopan…memasing takut jatuh so jalan dengan
begitu sopan ikut step…kehkehkeh…!!

5-Image065

hoi hoiii…gaduh gaduhh…!!

6-Image070

next! kumpulkan semua selipar and kasut yang available…and rojak2
kan selagi boleh…peserta kena berebut amik sepasang selipar/kasut
yang sepadan and cabuttt lari…hehehe

7-Image071

8-Image072

9-Image073

rebut jangan tak rebut…hahaha…!! jangan korang tertelan pasir
udah…ganas betul manusia2 ni…

10-Image079

last! sila kepit bola tennis dicelah kangkang yer…n lompat2 gaya
katak n jangan bagi bola itu jatuh…gasaklah weiii!

11-Image082

makcik2 sila bersabar yer…pasnih ur turn plak 😀

12-Image083

this is my uncle…paklang mael…pak polisi yang paling dikecam hebat
sebab suka main cheating…hahaha…!! camne leh jadi polis ni…
huehuehue…siapa pernah terserempak dia kat IPD Gombak…
say lah hi hi bye bye…cos he’s super duper sporting!

next! riangria with the adult’s games plak…chaos…!


ohh!! and…happy weekend guys ;)…this weekend I really need to
spend my precious moment with baba…he’s gonna be away next
week…the whole week…huaaaa…(kasi chancelah I mengadas
kejap :P)



*_super duper fun_*

Advertisements

Comments on: "belia dan sukan :P" (5)

  1. tgk gambar pon dah bley rase kehappeningan korang sume! besh2.. truskan family day anda, ek! 😉

    *areleez*
    thanks dear! hehehe…happening = pening!

  2. bestnya main2 camnie…
    mcm2 gelagat oooooo
    kkdg terlebeh gumbira dari kids…
    tu lum masuk geng2 old skol lagik hehehehe

    *rasp*
    betul tu sis…at least bebudak kat sekolah ada sports day…yg old skoolers
    ni mana ada dah…itu yg lepas gian abes

  3. hye.. kenkawan.. pls tukar add blog kite guna this add :
    http://rezadoubtfire.blogspot.com/

    *reza*
    ok! point taken…

  4. wahhhh!bestnya!
    lama tak mcm ni…….

    isk rindu pantai 😦

    *shada*
    dear! pantai pun rindukan u…hiksss

  5. syiokkk nyaaa main game tepi pantai!

    *mya*
    huhuhu…rasa takmo balik…boleh???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: