Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-Image053

yuhuuu guys!

tak dannn nak panas punggung dalam bilik lepas check-in, dah kena
rush suruh pergi kat tempat games…! so kena tetap semangat!!

start with the game for kids…yang hanya ada 4 orang peserta
…abang, hero kecik, qistina n naqib ;)…kena gigih tambah budak
kecik nampak gaya ni…hahaha 😛

2-Image054

3-Image056

gamat betul keadaan…hahaha…yang ni game kutip seberapa banyak
gula2 dalam baju n bawa lari ke garisan penamat…abis mak bapak
sume tolong….adeh haru jadinya!

4-Image058

haaa…gasaklah kan…juri pun main tipu tolong anak buah!

5-Image066

next! bawa bola guna sudu…eh betul ke? bantai lah…hehe…

6-Image067

7-Image069

terer qistina…bawa maintain tak jatuh…comel jer dgn gown pink dia

8-Image074

9-Image077

last! kutip bola n masukkan dalam lubang…

10-Image075

bleh plak hero kecik wat donno dah half-way…malas nak amik port
gamaknya…siap minta susu lagi…hahaha…macam2 hal…

11-Image081

mom – maklang – nurul (my cousin)

12-Image096

peace yo!

hero kecik leh ajak balik bilik nak tidur…haha…helloooo games
untuk mama belum start okay…

next! games for teens plak yukkk…



*_sihat dan kuat_*

Advertisements

Comments on: "riang ria bersama kanak2!" (8)

  1. ni klo bwk anak aku damia join ni harus dia takmo balik..best lak nengok games2 nye he he

    *aleeya*
    hahahaha…budak2 kan klau pasal games kompem segar bugar!

  2. salam lily…
    skit sgt kanak2 eh..utk projek thn depan.family nie kena tambah ..lagi kanak2 eh..

    *attyfir*
    salam kembali sis 😉
    itulah pasal…kena usaha terlebih ni…hehehe

  3. waa bestnye game tuk budak2.. meriah xtvt 🙂

    *watie*
    meriah tapi pesertanya kurang sgt…hehe…

  4. yg part kutip gule2 tu, mmg pakai gaun dpt sumpat byk2 gule2 la kn. haha!

    jom2 hero kecik! blk bilik tdo!
    wahahaha!*cubaan menghasut!

    *mar*
    haha betul tu…kompem dia menang

  5. wah..abg sure leh score nye
    sbb abg plg besar kan..?
    well..nnt jgn lupe tnjuk hadiah2 nye plak
    heheh

    *erin*
    sume game pemenang berterabur…kesimpulannya sume dpt hadiah!

  6. ahahahaha!! anak ko yg kecik tuh bleh plak tarik diri… 😀
    budak2 wei.. unpredictable mood

    *jehan najib*
    itulah pasal weiii…sabar jerlah kan…bleh plak feeling moody tepi pantai tu…hiksss

  7. seronoknya….

    hero kechik nk tido? cian mama eh..

    *mrs taj*
    seronok…hehe…hero kecik saja menguji kesabaran…

  8. klakor tul la hero kecik tuh! ha3..

    *areleez*
    itulah dtg plak angin kus2 dia…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: