Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-Image000

aloha guys!

u all follow jer lah story pasal our family day ekk…saja nak titipkan
kenangan terindah sepanjang moment tu…n I’m happy dapat share
dengan u guys…thanks for stay tune deariesss!

ok, in the 1st pic tu my sis dengan family member terbongsu…my
cousin’s baby…muqri!

last jumpa masa dia dalam pantang n sekarang makin besar bagai
johan…hehe…

2-Image005

3-Image013

janji pukul 10am-11am kat tol pedas/linggi…n we’re heading to Melaka
actually…tapi janji tinggal janji…hahaha…family terakhir yg sampai
was my cousin kak nor…around 12pm++…huhu…sian dia hampir
terbakar kena fired…dush dushh 😛

4-Image018

then we headed to kuala sg. baru, dropped by kat tepi laut for a while
…check-in at 2pm maa…so kita sapedek dulu!

5-Image017

we all melepak betul2 depan sekolah rendah my dad…wahhh vangga
dia dapat tunjuk kat cucu…hehe..kata my dad…asal balik
sekolah jer terjun laut dulu…ater laut depan sekolah jer 😀

6-Image020

7-Image015

8-Image027

having sweet time…

9-Image033

tepi laut tu ada kedai makan tapi tak bukalah plak…luckily ada
yang bawa bekal n berlebih-lebihan plak tu…hiksss

seberang jalan tu ada gak kedai2 makan so tapau n bawa kat
tepi laut tu….makan2 sambil ditiup2 angin sepoi2 bahasa…ohh!
so heaven…hehehe

10-Image045

ice-blended mangga…yummy!

11-Image038

12-Image052

warm-up for mandi laut…hahaha…ada ke such statement?

13-Image021

cak!

14-Image028

my green heroes…abang asyik dok tanya…

‘…mama…weyy wiu guinnn…?’

yang bermaksud…

‘…mama…where are u going…?’

hahaha…abis vocab n grammar ko abang…bila ntah nak ilang
pelat…

15-Image025

another adorable kids…qistina n naqib!

16-Image008

and their beloved brother…muqri!


‘…aishhh bilalah nak sampai destinasi ni….’ keluh muqri 😉

hehe…dengan panas mencacak2 we really need a bed to lay down
…huhu…kena plak sentuhan 16 degrees temp. air-cond…perghhh…



*_sunny day_*

Comments on: "a wonderful sunny day ;)" (7)

  1. seronoknya…

    alahai budak kechik tu tembam sunggoh!

    *mrs taj*
    seronok! chubby kan…geram jer!

  2. balik sekolah, lintas jalan…. terjun!!! hikss..

    *mya*
    wah! pandaiii u sis!!

  3. muqri tu muka dia..masam sbb panaslah tu..tp cute je kan..budak2..cuba kita yg tua buat..buruk giler..

    *dee*
    itulah sian dia…nak jalan2 belum pandai…dokong jer rimas diakan

  4. beshnyerr family holiday….

    *princess_N*
    klau dgn family sume bestkan…

  5. besh nya sekolah ayah lily..
    depan laut..kalo den pun mau ari2 terjun laut..

    *attyfir*
    huhuhu budak2 kg. plak tu kan ayah lily…mmg seronok abeslah

  6. geram aku menengok ice bended mango tu… bkn main kuning lagi wei..

    *jehan*
    gila gebu wei…hahaha

  7. wah3!!~
    bessnyee kak lily. hiks!dpt gather ramai2 cmni.
    ice blended magga tuh memikat kalbu la~! haha!

    *mar*
    best2…!
    ice blended itu sgt sweeeeett rasanya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: