Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

final preparation

1-230520094478

salam guys 😉

wahh…kejapnya masa berlalukan…esok dah Friday! then…kita
enjoy…hehe…tapi enjoy berpada-pada lah yer…yang penting Tuhan
jangan dilupakan…wahh ayat 😉

look at the pic…pucat jer muka I kan…hehe…muka yang jarang
dikaler2 dengan mekap…light2 adalah…

2-230520094477

I was at my aunty’s house masa ni…ermm last Sunday kot…ada
final discussion for our family’s day this weekend…tak semua
datanglah…mana yang nak update info jer…

3-230520094480

for this year, dad will be the so-called chairman…hiksss

eh, I siap buatkan sijil penghargaan tau…hik hik…dah siap pun…
laminated lagi…saja suka suki…buat kenangan…

4-230520094489

5-230520094490

so checklist mcm2 lah…games, tarian poco2 (huhu), bbq nite,
birthday celebration, penyampaian hadiah n to be continued 😛

6-230520094491

sambil discuss sambil kunyah…

7-230520094492

fokus2…hahaha…kang kalau ada brg checklist yg tertinggal..jawab!

8-230520094493

9-230520094487

sian abang n hero kecik…takde geng…qistina n naqib tak datang…
kejap baring, kejap bangun, kejap masuk dalam tgk abang2 besar
layan PS…tapi tak nakal pun…good boys! ok boleh ikut mama n
baba bergumbira weekend ni 😀

1-image207

8-image223

19-image196

kita enjoy!

harap2 semuanya berjalan lancar…aminnn


*_prep_*

Advertisements

Comments on: "final preparation" (10)

  1. sonoknyer..siap ada sijil tu..ko jd secretary eh lily..buat keje betul2 ek..hope u oll enjoy!!

    *dee*
    haha…thanks dee!

  2. bestnya!!!!!!

    have fun,sis!

    *chada*
    mmg best!!! hik hik…thanks

  3. smoga this event goes smoothly sis…
    eh sambil makan2 tu main lego ek sis 😀
    have fun!

    *rasp*
    thanks sis! everything berjalan lancar…

  4. best nya dapat berkumpul reramai mcm ni..enjoy ur day….take care

    *mrs taj*
    thanks dear!

  5. sonoknya family vacation..selamat bergembira,..lily..

    *attyfir*
    hehe…mmg seronok…thanks sis!

  6. 1st time sini… dari reb mommy blog :)gathering fun ni.

    *TH*
    thanks for dropping by TH 😉

  7. beshkan dpt berkumpul ngan pemeli..
    mari kiter bercuti…cuti cuti cuti…

    *reen*
    mmg bestkan! cuti2 yuk…

  8. so, kita enjoyyyy…=)

    *kojah*
    yer betul!

  9. happening.. ada sijil lagi… bestnya family gathering nih kan… tak sabar pulak nak tengok gambar2 nya nanti… silalah snap sebanyak yang mungkin ek…

    *aliah*
    yer2…nanti I update secara marathon yer!

  10. so, how’s ur familt days..?
    cpt skit upload ok
    sure interesting kan?!

    *erin*
    baik bos! hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: