Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-170520094440

salam guys 😉

that day masa pergi MV kitorang makan kat ‘pondok pizza’…:P
yerlah hari2 kat frontpage paper dok klua ads pasal pizza…abang
plak kaki tertarik menarik klau bab2 iklan…haa sudahnya bila
nampak meroyanlah…hehe…

2-170520094441

dah masuk dia bleh takde mood plak…nak tau nape…sebab dia tetiba
teringat toy truck dia dah rosak…bila nampak ada sorang budak kecik
lalu depan tu bawa plastic bag…toys r us…wuiii ko ni abang!

3-170520094442

pesal laa menggila orange pic2 ni…blame the nokia N series…bleh??

4-170520094443

the botak man…haha…ntah ape nazar gi cukur abes…geli tau…haha!

5-170520094444

the merajuk boy…ikut sapelah ni…kalau nak tu nak masa tu jugak!

6-170520094445

ada plak sejibi mr. jerawat tumbuh kat pipi…takpelah dia pun ada hak
nak tengok dunia…wakakaka 😛

7-170520094447

pasta

8-170520094448

salad

9-170520094449

soup

10-170520094450

pizza! bertenggek mr. prawnsss…

11-170520094453

abang : cepatlahhh…abiskan2…hurry2!

12-170520094454

taraaa…! clean n clear…

13-170520094455

be patient yer abang…ada 3 mangkuk sup lagi tak habis…haha

14-170520094456

yiciousss! = delicious katanyaaa…

15-170520094457

and abang said tasteless…haha…whatever it is…it’s not good yer
abang…kita kena bersyukur dengan rezeki yang ada depan mata
…dia bengang sebenarnya kaki tak jejak2 lagi toys r us…aishhh…
jom2!

daa all…;)



*_godaan_*

Comments on: "a day at ‘pondok pizza’ :P" (6)

  1. adehhhh, cedapnya pizza…

    *kojah*
    jap gi beli ekk…hehe

  2. wahhh..mkn pizza 1 family mmg besh kan sis…

    *princess_N*
    memanggg…lagi pulak org belanja…hehe

  3. budak2 mcm tu la kn? selagi tak dpt apa yg dia nk lagi tu la dia majuk..kena layan je nk apa..tp klu kite nk dia buat something takde plak nk melayan..ishhhh geram jek..

    *mrs taj*
    hehe…itulah nak wat camne…kena didik lagilah kan

  4. jerawat mcm taik lalat dah tu.hehehe.
    i pun ada banyak ni.mengada tul dia nak tgk dunia.CISSS.

    eh eh lama tak makan pizza.HEHEHE

    *chada*
    eh yerlah i pun baru perasan mcm tahi lalat…huhu

  5. pizza hut kat mid tu kecik sket kan lily..crowded seating dia..abg x sabar tu..nk beli toys..hehehe..

    *dee*
    aah a bit small kan…

  6. tanyajawabvagg said:

    saya plak tak suka hubby simpan rambut.
    nmpak panjang sket cecepat soh dia botakkan ekekeke

    *vagg*
    haha ye ke…u tak geli ke botak2…hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: