Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kliwon punya pasal…

1-300420094130

salam guys 😉

eh, korang tengok tak citer kliwon yang episode mak dia jadi pocong
tu? gila scary kan…bravo sebab berjaya buat kami yang menonton
jadi takut nak naik bilik (tengah2 klimaks boleh plak hero kecik
tertinggal botol susu kat katil dia…mak aihh)

2-230420093974a

mula2 kita tengok gelagat abang ekk…dia leh gi cilok slide kat luar
n landing baik punya atas benda dengan gaya gini…pastu bukan
pandang tv pun…dok menakutkan orang dengan bunyi2an hantu!

3-230420093972

takde yang melayan dia…sampai tertido!

4-230420093975

oh! lena sungguh dia…hahahaa!

5-300420094132

next, kita tengok gelagat hero kecik pulak! (abaikan atuknya yang
keseksian)
…asal keluar jer pocong tu dia serkup dengan paperbag

6-300420094131

7-300420094129

hero kecik : mama…dah takde ke ghost tu?

me : jangan bukak lagi dik, tak hilang lagi tu…still ada

hero kecik : huaaa…nafas dah tinggal sikit ni!

me : uishhh…ko ni dik bukaklah cepat aihhh…ghost dah takde!

8-300420094133

hero kecik : hueeeee…mama lagi takut kat adik dari ghost tu!

me : uikkk…salah faham yang melampau ni…hahha 😛


kesimpulannya, kalau nak feel lebih jangan nonton citer hantu
dengan anak2 yer…dia punya psycho kacau lagi hebat dari
watak hantu tu…jap2 ajak naik biliklahajak gi toiletlah…ajak
ajak
susun selipar kat luarlah
bagi kucing makan kat belakang
rumahlah
…wahhhhh boleh ko tak psycho gini???



*_hantu notty_*

Advertisements

Comments on: "kliwon punya pasal…" (12)

  1. tgk2!! mmg seram gilos la episod tuh! nak gi toilet pon takutz woo.. huu..

    *areleez*
    huhu…betul2! gila betul kesannya

  2. hahahahaha anak2 akak cam nak kenakan akak jerk…huhu

    *kojah*
    gitulah gamaknya sbb diorang tahu akak penakut…hik hik

  3. memula rasa seram gaks.. but bila baca pasal hero kecik terus tergelak.. hahahaha

    *ayu the sun*
    sesungguhnya hero kecik itu mmg sgt kuat psycho org…

  4. awards, perasan x kak?

    *kojah*
    oh tq! sorry terlepas pandang…hiksss

  5. hahahahahh… sabo je la… tak feeling langsng nak nengok citer.

    *izan*
    hahahaha tu ler pasal…potong stim betul

  6. pochong tu lah yg buat tido zuris tak lena mlm tu
    huhuu…
    serik dah
    memang takmo tgk keliwon lagi pasnie

    *zuris*
    kehkehkeh samalah kita

  7. ish lawak le anak2 u..
    i mmg xkan tgk keliwon2 ni..
    apa2 je la yg seram2..
    gile penakut..

    *syeka*
    takut nitemaresss ekk

  8. hehehhe…
    lawak tgk si hero tecik….
    teringat lak kat anak I yg sulong takut kan poksu dia…
    cam tu gak la…
    poksu nak naik atas…
    sibuk dia panggik IMHOTEP…. IMHOTEP….
    ( kes nengok citer mummy la nie…)

    *pu3mawar*
    hahahah…bijak2!

  9. maaf iye crite kliwon ke nek nak ke or yg seangkatan dengannya mmg i tak layan…kalo on mau i jadik cam hero kecik tu, masuk pala dlm beg sampai nafas tinggal skit gitu hahahahah

    *rasp*
    haha i berani tgk kalau ada peneman

  10. hahahhaha…..notty adik woo….

    *princess_N*
    mmg tau budak kecik ni

  11. hahahaha!!

    Kelakar giler masa serkup muka tu.

    jangan kan budak, Kin pun boleh alri satu batu tau…

    Muahahahah

    *mummysya*
    haha ly pun samaaaaaaaaa

  12. anak2x akak ni sungguh kreatip laaa…

    dulu2x wat bed guna kusi..hehehe..

    comel2x..

    *munirah*
    inilah penangan zaman teknologi skrg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: