Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kiddos at MIHAS

1-010120064286

salam guys 😉

kita bukak harini dengan pic abang n hero kecik laa ekk…kenapalah
rasa kerinduan teramat kat diorang harini…( kena tempias rindu
kat baba yang gi outstation tak balik2 lagi kot )
…hik hik 😛

2-010120064272

entry ni pasal gelagat both heroes during MIHAS that day…tengah
jalan2 ada mamat turki tahan the kids…nak bagi puzzle rupanya…
tq dude!

3-010120064283

masa rehat kat café dalam tu, abang suruh keluarkan puzzle dia…
nak main katanya…uii baper jam plak nak tunggu abang solvekan
the puzzle!

4-010120064284

lalu sedihlah abang bila kemahuan tak dituruti…hehe

5-010120064285

kid is always a kid…makin dipujuk makin mengaum tangisannya…

6-010120064292

kita sambung jalan yuk! pujuk dengan banyak candies kat belakang
dia tu pun masam jer mukanya…hehe…

7-010120064306

yang sorang lagi ni…tidur ke apa tu…hik hik…sian dia kepenatan

8-010120064278

tapi semua tu kejap jer! tak sampai 5 minit ketat muka…boleh
start balik enjin diorang…hahaha…wonder kalau anak perempuan
camne ekk…lalalaaa…



*_lakonan mantop_*

Comments on: "kiddos at MIHAS" (6)

  1. alahai.. monyoknya abang…

    *mya*
    gitulah rajukan si anak…hehe

  2. hahaha part yg engine start blk yg kelakar tuhhh…

    *kojah*
    ekekeke…minyak dah isikan gitulah jadinya

  3. hehe… yg sulung mmg mcm2 hal ek??

    oh iye.. zana kat puchong yg bebetol sebelah tol litrak ke arah putrajaya. kira ujung puchong gak la. yg harunya… kawasan zana under mpSEPANG. mmg la jauh gile nak berurusan. huhuhu…

    kalo terr lalu cnie.. boleh je calling2.. dtg umah. 😀

    *zana*
    oh! tau2…hehe…dekat nk gi putrajaya ekk

  4. wahh….muke melalak woo…penat bjln yerr…

    *princess_N*
    dah laa kepenatan kehendak plak tak dituruti…hehe

  5. kids nye energy perrrrrggghhh kalah 10 org atlet kan sis..
    cute aaa sis gambar hero kecik keletihan tu 🙂

    *rasp*
    kot diorang pasif kang risau plak kan…so better that way lah

  6. tapi lalakan anak perempuan lagi tragis dr anak lelaki… 🙂 oh potensi mereka untuk jadi drama queen memang natural talent…

    biasalah tu… kanak2 mmg macam tu… aktif is better dan pasif..

    oh.. I read one book lama dah.. tak ingat tajuk dia..dlm buku tu cakap.. kanak2 umur range mcm anak kita perlu at least 40 activiti sehari.. tak kira laa apa2 activiti… if mereka tak dpt buat sesuatu dlm range 40 tu.. tu yang kadang2 kita dpt tengok budak2 ni hyper semacam coz kita tak cukup feed brain dia orang dgn perkara yang bermanfaat.

    but trust me.. working mommies like us.. will have difficulties nak cover 100%.. kan

    *aliah*
    mak aiii…40 activities? i kena wat list lah gini…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: