Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

our day at MIHAS

1-090520094250

salam weds guys ;)…tq for all the birthday wishes for baba…!
(counting for my day pulak in 10 days times…hehe)

ok, I nak story pasal our day at MIHAS exhibition on last weekend
…a very hot n spicy day! luckily diorang buat dalam khemah
besar yang ber-aircond…hehe…kalau tak banjir peluhlah kat situ

2-090520094249

3-090520094248

we parked at Masjid Wilayah and hop-in to the free shuttle yang
disediakan…jauh gila ko kalau nak menapak…agak2 lah kalau nak
bakar kalorikan…sian the kids…cewahhh

4-090520094251

register dulu cik kak!

5-090520094313

and u’ll get this entrance sticker…masuk yuk!

6-010120064264

7-010120064260

8-010120064265

jalan…jalan dan jalan…setiap booth kitorang stop…mostly nak merasa
makanan yang diorang promote…pastu gi cari booth air…free maa
nak merasa segala dalam ni…hehe…pastu kepala pusing dah
memacam rasa ditelan…haha

9-010120064280

stop jap kat café…ada 4-5 big halls kat situ…menapak habis…hik hik
…tak sangka abang n hero kecik pun maintain stamina diorang…
saja test tahun ni boleh bawa tak pergi to this kind of exhibition…
book fair at pwtc lulushomedec at klcc pun lulusmihas pun lulus!
good boys…

10-010120064266

kambing halal…segedabak gitu dipamerkan

11-010120064267

12-010120064295

13-010120064268

bir halal yang dikatakan menkonpiuskan umat Islam…

14-010120064271

mari2…rempah turki…

15-010120064299

minyak2 segala angin pun ada…mari2

16-010120064275

seni khat…agak2 kalau sergah dia terkejut tak?? haha

17-090520094258

chef competition pun ada…ambil bau jer lah yer

18-010120064274

we don’t have maid…but she rela…haha

19-010120064294

sila buat macam rumah sendiri yer!

20-010120064287

the only car yang dipamerkan…

21-010120064277

22-010120064304

muka2 menahan kepanasan yang teramat sangat…

baju esprit belang2 yang I pakai tu ada banyak kenangan…masa
zaman bercintan cintun dengan baba dulu…baba jadi members
kelab kereta mazda killerbees…so gath ke konvoi ke mana ke
mesti pakai baju ala2 belang bees gitu…oh rindunya nak layan
drag n drift dgn baba…haha…dah2 insaf yer dah ada anak ni!

…tapi macam ada bau2 enjin turbo jer kat hidung ni…makin lama
makin dekat baunya…hik hik…mama nak bawalah baba…haha
…tunggu2 dengan penuh kesabaran…

23-010120064290

back to the track! we really enjoyed our day at MIHAS…adalah
beli sesket…mana yang tak pernah rasa ditekak kan…so tahun
depan kita jumpa lagi…

24-010120064307

till then, take care guys…from rillys 😉


*_hot n spicy_*

Advertisements

Comments on: "our day at MIHAS" (5)

  1. erkk..bir halal yg mengkompiuskan tu kan kak..
    awat di masukkan juga dlm pameran MIHAS ni..
    ohh kompius sudah..

    akak rase x??

    *munirah*
    akak ada beli gak…rasa dia masam2 anggur…bluwekkk tak sedap…haha

  2. wahh.. nampak cam sangat besh eh kakak. semua makanan bleh rasa secara percuma ke? wooweeeeeeeeeee.. syioknya!

    nape erni tatau pun pasal pameran ni ek? ignorance btol kan? huhuhu..

    *erni*
    aah…sume bagi rasa percuma…taklah kenyang elampau…haha

  3. Ungku Nor said:

    bir halal tu akak penah rasa..tak sedap pun..masam!!
    hehehe

    *ungku nor*
    aah lily pun dah rasa…gila tak sedap

  4. rajin u eh..kalo i bersesak2 gitu malas tol!!

    *dee*
    hehe…kitorg mmg suka tak kisah ramai ke tak…minat dh gitu

  5. rugi i tak gi sis…
    my BIL pun ada booth kat situ, pujuk rayu suruh w’ouls pegi..tak gak gi..
    Then petang tu me ada date dgn my son kat asramanya..
    he oso went to MIHAS rombongan school dia…aiseyman..
    tu laa takmo gi kalo tak leh jumpa my BIL, jumpa my son, ntah2 jumpa u skali kan hahahahahaha…

    tapi itu bir mmg meng-conpiuskan isk isk isk and oso itu kambing ngeri tul tgk di showcasekan camtu…..

    ps : wah apa rahsia u maintain body dari dulu, kini hingga selama-lamanya nye nie…share laaaa..baju lama still leh pakai lagik tu!

    *rasp*
    laa ye ke…ur BIL kat booth jual jenama apa…rugi kalau tak leh kita dating!

    …mana de maintain body…makin kembang u…baju tu yg mmg size besar…hik hik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: