Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

ScreenShot001

tq zana dearie for the lovely award 😉

kenapa I suka lepak blog zana…? mainly sebab she has two
superheroes…just like me!! so basically, the stories yang zana
published secara akar umbinya same with me…lil’ bit about hubby,
lil’ bit about work but moreee n moreee about the kids…kan dear 😉

…and next…

anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling
berinspirasi dan sangat mesra :

oh tidak…I couldn’t pick if only 10…sebab all of u’re my inspiration
n also very friendly
…gitu…if not I wouldn’t add in the bloggers
list kan 😀

so I nak break the rules…the award goes to all of u! I learnt a lot
from u guys…maklumlah I kan baru setahun jagung dalam blogging
world ni kan…and guys…kindly pls pick the award…tq!


*_my pleasure_*

Advertisements

Comments on: "inspiration award from zana…tq ;)" (4)

  1. weh, bila nak pi makan2 ni. jom makan kat kedai nani. aku nak suh mirko makan makanan melayu….. kat sini aku tak tau nak bawak dia pi makan mana. huhuhuhuhuh

    *izan*
    ko ada ym tak…add aku miss_liely@yahoo.com…senang kita mau berurusan…hik hik

  2. wah.. thanks dear..

    *mulan*
    my pleasure! tq sudi terima…

  3. thanx lily..sy dh amik tau!!

    *Dee*
    my pleasure! tq sudi amik…

  4. thank you!.. thank you!

    hehehe.. itu gak sebab saya suka dtg blog lily. tgk apa la kekdahnya itu dua hero buat. lain ke beh kurang.. ekekkeke!

    Thanks again!…muah!!

    *zana*
    sesama! itulah kan saling kait mengait jer entry kita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: