Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

020520094229

ni kes dah kepenatan tapi mind still nak wrestling!

hero kecik ni memang…takleh tengok abang relax jap…tapi same
goes to abang gak lah…takleh tengok hero kecik relax…but in this
case abang dah tak larat sungguh…so kenalah dengan hero kecik!

020520094230

see, dah di-gripnya abang, dia tolak pulak member tu…abang diam tak
bersuara langsung…sian anak mama…I thought dia nak lawan balik
ke…

020520094231

sampai tahap abang dah tertonggeng pun dia nak push lagi…haha…
terlebih sudah hero kecik ni…abang bukan tersungkur kat lantai
tapi atas baba…so takdelah sakit pun kan…cuma hero keciklah
sakit sikit sebab I babab dia buat abang camtu…not good dear!


*_mind set_*

Advertisements

Comments on: "bateri tak kong-kalikong" (6)

  1. wuiii… buli abang yer!!! huuhuhhuhuhuhu

    *ayu the sun*
    hehe…sama jer 2 x 5 diorang berdua tu

  2. happy mother’s day Lily
    muahsssssss

    *angriani*
    tq! u too…

  3. selamat hari ibu

    you are the best mother ! =)

    *mommy lily*
    u too!!!

  4. bodak² lelaki klo main mmg ganas² ek. kdg² spai lebam²..hehehe

    *redbloodsnow*
    aah tu yg kena tgk2 tu…

  5. budak2 lelaki extra ganas sikit compare tu anak2 pompuan.. tp best la ada anak laki.. sy teringin.. sob sob..

    *mya*
    saya pulak teringin nak anak perempuan…sob…sob…

  6. gurau senda adik beradik nampak kasar kan tapi ekceli takde lah sangat…but it makes them grow closer gitu 🙂

    *rasp*
    aah kan sis…normal laa kalau nangis2 lps ‘berperang’…yang penting the brotherhood sense…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: