Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

panjangkan langkah…

1-020520094188

kalau bertandang ke KL Convention Centre, tak perfectlah kalau tak
dropped by klcc kan…walaupun takde niat nak bershopping mopping
bagai (the genie in the purse dah tido :P)

2-020520094196

dah tawaf homedec…kuatkan diri nak tawaf klcc pulak…hehe…nak
tahu rahsianya…? haa…marilah minum susu alpha lipid! (nanti i
citer pasal susu tu ekk)

3-020520094201

sian anak mama sorang ni…

4-020520094202

wonderrr…apa benda laa ko buat ni dik…?

5-020520094206

kita kasi isi perut dulu…hehe…nasi ayam menu paling senang…
especially for kids…and this time hero kecik makan nasi together
with ayam…lapar gamaknya

6-020520094217

we didn’t really tour satu klcc…tak larat sehh…just masuk galeri
petronas ada pameran Eng Tay, kinokuniya, petrosains, toys r us,
and harrods…no pics…photographer nak muntah tgk kamera…
hahahaaa 😛

7-020520094209

pic with kepala dinosaur…hehe…looks like both of them tak takut
pun…suka lagi adalah…ok baba dah boleh bagi greenlight nak gi
tengok pameran dinosaur n monster kat midvalley :D…till 17th May
jer maa…ada yg dh pergi tak?

8-020520094214

9-020520094213

kat area petrosains atas tu adalah benda alah sains2 ni…ko letak
n jalan2 kan tangan atas ‘buluh perindu’ tu leh keluar bunyi2
yang begitu mengasyikkan…minah blonde ni main punyalah lama
…haha…eee geram tgk rambut dia…mcm barbie doll 😉

10-020520094219

pic gaya gini wajib ada 😉

11-020520094221

shirah dah nak sama tinggi dengan i…gasaklah wei makin kemetot
nampaknya aku…hahahaa…dah laa dengan laki memang kalah
jauh…camnelah nak tinggi lagi diumur 26 tahun ni :D…yang penting
jangan ikut gaya model overseas tu…sanggup patahkan kaki utk
tmbh ape tah nak bg tinggi…crazy!

12-020520094223

next…kita tengok drama swasta jap!

nampak tak gadis kecil arab tu…arab ke?? hehe…cute betul tau…
and look at my 2 heroes…wahhh bukan main tenung korang ekk 😀

13-020520094220

then…tetiba jer that girl bangun and macam nak jalan towards abang,
siap berdiri jugak hero I sorang ni…hahaha…wah apa kes ni?

tapi halfway dia patah balik…apak dia panggil…hik hik…bahaya wooo
kalau parents dia tak perasan…anak dia suka merewang kesana sini
…kalau orang jahat aim camne…ishk2

14-020520094226

hero kecik yang ala2 frust gitu (memandai jer…taklah sebenarnya
dia nak lari terjun dalam pond tu)

15-020520094195

oklah…dah nak maghrib…kang klua naga dari air pancut tu kang…
tak reti2 nak blah ke gi tunaikan kewajipan katanya…hahaha…

16-020520094227

last but not least, have a happy day ahead 😉


*_a walk to remember_*

Advertisements

Comments on: "panjangkan langkah…" (7)

  1. hahaha, sama lagi… me oso minum susu alpha lipid… i think dah 2 months kot… every morning minum 150 air + 1 1/2 susu…

    *mylife*
    ooo ye ke…i baru berjinak2…hehe…so how’s the result?

  2. tawaf klcc…lame da x g klcc tuu…adek N sebok ajk g tgk dinosour…

    *princess_N*
    sian adik N…bawalah dia gi tgk…pastu story kat akak best tak…hehe

  3. weh, ni bila ko pi klcc ni? td aku pun pi jugak. sari suntuk kat situ. tak terserempak lak kita yek. hahahahahahah.

    *izan*
    aku pergi last weekendlah beb…hehe…wei ko stay kat mana skrg ni…
    bleh laa dating…tunggu erin blk sini

  4. Awak..lama gile kiter tak leave comments kat sini…Lily apa khabar ?

    *gina*
    hi!! no wonder lama tak nmpk awak kat sini…hehe…kita hari2 masuk blog awak
    …suka tgk gelagat danish n ryan…kita sihat…awak take care!

  5. waaaaaaaaahhhh ada awek nk ngorat abang la…omputih pulak tu..vangga vangga! isk isk sik

    *mrs taj*
    kahkahkah…takde maknanya…usha dari jauh jer…hehe

  6. fndrocka said:

    walawwehhh…knak2 arab itu sungguh comel..!

    *fndrocka*
    hehe…tgklah acuannya

  7. kak,sy nak no phone lily surida…plsss

    *hayati*
    akak dah email…dpt tak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: