Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

home deco day ;)

1-020520094186

yuhuuu! sorry terdelay few days cerita pasal our day at Homedec
last weekend…I start dengan pic with Eric Leong laa ekk!

he’s so friendly…and so ‘gagah perkasa’…hahaha :P…and suka
suruh dia shout trademark..surprise!! hehe…nice to meet u
eric 😉 (cewah…as if lah he reads my blog kan)

2-020520094137

ok done with that 😉

before ‘check-in’, got to grab the visitor pass dulu dehh…

3-020520094139

4-020520094140

5-020520094141

masuk yukkk!!

6-020520094147

7-020520094164

the crowds…as expectedlah kan…hehe…ada 5 halls if not mistaken
…gasaklah nak sangat pergikan…redah jer!

8-020520094149

9-020520094150

huhuhu!! nampak tak harga tv tu??? gilos merengs…boleh dapat
sebiji rumah sehhh…tapi orang yang terlebih2 duit peduli apakan
…ada diorang kesah…hehe…tapi klau tgk citer kliwon kat tv
ni mau pengsan!

10-020520094153

yes! jumpa jugak Electrolux…hehe…looking for dryer machine??
jommm…

11-020520094163

coooollll kan painting ni…aduhai…kalaulah I ada daughter…
berbunga2 hati tiap kali bangun tidur tengok wall paint gini

12-020520094165

13-020520094166

14-020520094167

grab jangan tak grab! compared to ikea…way better price kat sini
…hik hik…

15-020520094168

the magic ironboard…ntah apa yang magic I pun taktau…

16-020520094177

colorful ceiling fan! wahh…memang fening kalau dok tenung lelama
bila fan tu berpusing…

17-020520094171

18-020520094172

jacuzzi anyone??

19-020520094173

mau order swimming pool…pun bisa siii…

20-020520094174

21-020520094175

the magic toilet bowl…boleh?? siap boleh massage bagai…hahaha
…siap boleh sewa lagi…monthly rm25-rm75…based on technology
apa yang korang prefer…

22-020520094184

vantage weiii!

23-020520094176

pinggan mangkuk periuk belanga sume offer bagai…

24-020520094178

besaunya fridge ni…pengsan kalau berpindah randah…nak buh hero
kecik dalam tu pun muat sangat…

25-020520094181

26-020520094183

dari jauh dah nampak katil2 berselerakan…hik hikk…kami tumpang
duduk yer…empuk2 semuanya…duit jer tak berkepuk2 untuk rembat
sebiji dua kat sini…huhuhu

27-020520094187

akhirnya…keluar jugak ke dunia luar! hehe…we put all the things
kat kereta dulu before hop-in to klcc pulak…mana yang cash n
carry tu sila angkut jerlah yer…mana yg kena delivery tu tunggu
jerlah yer…

overall…memang berbaloi barangan disini…ala2 one stop centre
gitu…nak renovate rumah ke…cari perkakas rumah yang moden
n magic ke…hehe…yang penting rembat apa yang in budgetlah
yer…peace!


*_rumahku syurgaku_*

Advertisements

Comments on: "home deco day ;)" (15)

  1. wahh..beshnyerr..ley berangan nk deco uma kan sis…

    *princess_N*
    huhu…berangan jerlah dulu 😛

  2. cantik2 barang dalam ni..

    *mya*
    my budget jer tak berapa nak cantik…hehe

  3. so sis u dah decide what to do with your house, ader magik-magik tak, hehe..

    *moralle*
    haha no lah…tunggu the kids besar sikit…kalau tak kang abis hancussss sume

  4. oopsssss, sowie, terdouble pulak…..

    *moralle*
    ahaks…takpe i dah delete yg satu tu

  5. alaaaa..bestnya!

    sukanya tgk pinggan vantage tu!
    ruginya!!!!!

    ada lagi x?hehehe

    *chada*
    alaa…dah abislah dear exhibition tu

  6. last year ada pegi..tp this year malaslah plak..tp napa u x angkut je si eric tu soh makeover ur hse..kehkehkeh..

    *dee*
    ooo ye ke…patut tak jumpa U…hehe

    kalau I angkut si eric…sume rumah jejiran I suh dia makeover

  7. waahhh terbaik homedec ni…mesti bnyk sale kn? yg tak tahn magic toilet bowl..siap blh massge lagi..mak aiii…

    *mrs taj*
    mmg yg terbaik! hehe…sales pun not bad

  8. lily, i was at the electrolux booth jugak for 2 days in a row… heheheheh… did u buy their dryer? menarik tertarik tau harga brg2 kat situ kan… hari tu hampir merembat tp ku sabarkan dulu hati ku ini….

    p/s magic iron tu rega dia berapa tau? RM7k babe!!! RM7k!!!!! gilos!! tp amatlah sesuai bagi yg pemalas dan tak suka menggosok seperti saya… hahahahahhaa… kalau lah aku kaya… waaaaaaaaaaa

    *mylife*
    laa camne leh tak jmpa u ni…hiks

    gilalah harga iron tu…hahaha…kalau kaya sume nak borongkan!

  9. wahhhhhhhhh!!umah akak makin debooom la…leh la lawat nnti…hihihi

    *kojah*
    uishhh takdelah debooom…ko ni wat cuak akak jer…haha

  10. ala.. jelesnyer.. ni yg nak dok kl balik nih..

    *reza*
    hehe…meh laa migrate to kl back…

  11. keliwon??? muahaha..

    *areleez*
    kenapa gelakkan keliwon…haa jangan! kang mlm dia dtg 😛

  12. tgk keliwon??? huhuhu..tak tingin nak tgk takut tak leh tido. miahahahah! tu dpt tb beso gtuew lagila eden tak tgk citer seram bagai. 😀

    byk membeli??? mcm nak pi tapi mmg tak sampai hajat. huheuehuue

    *zana*
    haha…ly tgk kliwon tu…ada yg seram ada yg mcm kelakar…tp klau tgk tv besau tu kompem
    sume seram…hiksss

    takdelah memborong apepun…benda kecik2 jer

  13. YA ALLAH..
    vantageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    nak pengsan
    tak boleh betul la tgk..
    beli nak ada rumah sendiri nih..
    lalalalalalalalalalalaaaaaaaa

    *vagg*
    haha…peminat tegar ekk! insyaAllah dah ada rezeki rumah sendiri boronggg jgn tak borongg

  14. Mesti rambang mata jadiknyakan? Hai…bilalah agaknya I boleh decorate rumah seperti yang diidamkan… tapi kalau I dapat gi tengok aje pun mesti I suke…tapi jauhnya Penang-KL…tsktsk…

    xoxo

    *lila*
    insyaAllah…ada rezeki nantikan 😉
    u abiskan phd u dulu…bila dah relaks u can think of that kan

  15. best kan…kitorang gi sana hari sabtu…dari kol 10 pg sampai dekat kol 7 baru selesai 5 hall tu…nasib tak bawak bebudak…huhuhu…

    penat nyer…2 3 hari terasa….

    yang tak tahan tu ader toilet bowl harga beribu…my sis cakap…ni klu org nak bg tumpang toilet…konpem tak bg…huhuhu….nak duduk atas duit beribu2….idak ler…;)

    *maz*
    laa tak jmpa lak kita ekk…hehe…mmg penatkan tour 5 halls…i siap bawa kids plak tu

    aah i jumpa gak toilet bowl tu…gila betul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: