Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

tergelap sudah!

1-dsc00955

shhhh…outlet kfc ni tengah tidur…haha 😛

kisahnya…balik dari ikea tu we dropped by giant kinrara…nak terjah
kfc gamaknya…tapiii tengah baik punya q…suddenly poppp!!
blackout!! SATU GIANT…adehhh melompat acik cari abang yang
tengah melinjang…gelap gelita abis for about 15 seconds…huhu

2-250420094054

ingat ke ada rompakan ke apa…sebab chaotic yang amat…orang dok
terjerit2…gilo ke apo takde emergency light

3-250420094055

around 15 seconds gitu baru ada emergency light…so akak kfc tu
bilang diorang jual ayam yang tinggal tu jer…sebab takleh nak
masak ayam dah…rembat jerlah baper ketul ayam yang ada!

sampai we all balik lampu masih belum kembali…hehe…giant
tak bayar bil elektrik ke?? muahahahaa…ampun…!



*_romantika di kfc_*

Advertisements

Comments on: "tergelap sudah!" (8)

  1. yang..

    jemputla dtg majlis safiya tuh yer…;) 15hb ni lps isyak!

    if jadi nk dtg call or sms sy k…016-2246256…

    alamat sama spt dlm sriyanti.com

    😀

    *fea*
    tq fea! insyaAllah nanti ly bg rsvp asap!

  2. uit.. dasatnye, smpai blackout..
    zt x penah lg mengalami situasi ni..
    agk2nye b’pnca dr pe ek?

    *zeti*
    taktaulah…seb baik tak hilang anak :D…kesilapan teknikal perhaps

  3. sah sah Giant tak bayo bil letrik!! huhuu..giant Kinrara kat mn ek?

    p/s lmbtnya nk kuor entry shopping kat IKEA! hehehe

    *mrs taj*
    giant kinrara kat bandar kinrara puchong :P…kat highway bukit jalil boleh nmpk tepi jalan

  4. xkan giant xbayor bil elektrik..?!! isk3… musykil2..

    **areleez*
    haha! takkanlah kan…saja wat gimik kat pengunjung kot

  5. kompem bill letrik x bayo ler tuh!muakakkaak

    *ayu the sun*
    hik hik…itulah padah taknak turun harga kow2…

  6. tesco ampang selalu gak g2..tp dlm tesco je..yg kuar lampu terang-benderang lagi..so no hallah..

    *dee*
    ooo ye ke…jarang gi sana…tesco puchong takde plak gitu…mcm2 hal kan

  7. hoho….dpt experience g kfc gelap2….

    *princess_N*
    haha itu lah siap bergambar bagai lagi…

  8. uish… mane la org tak jerit. gelap malam plak tuh. tehehe… sib bek takde org ilang anak. tehehehe

    *zana*
    sape tak cuak klau dah gitukan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: