Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

monday teaser ;)

120420093548

happy monday all 😉

…aii ada tak rasa macam lazy2 gitu nak gi ofis pagi tadi…?? well,
I do…hehe…lagi2 bila these 2 heroes tanya I kena gi work ke..huhu

tetiba feeling nak jadi fulltime housewife meresap dalam diri…hehe
…but I do love my job…ok semangattt!!!

120420093549

so, apa u guys buat long weekend lepas…? we all stay in town jer
…went to homedec n beronggeng dalam klcc…hehe…ooo yer this
weekend ada exhibition MIHAS plak kat matrade jalan duta…
booked in ur diary yer…

120420093550

last but not least…mari kita ceriakan hidup dengan bulan baru ni!
…bulan ni bulan istimewa sebab bulan harijadi baba and I 😉


jangan biarkan hari anda diselubungi monday bluesssss 😀


*_wake up!!!_*

Advertisements

Comments on: "monday teaser ;)" (8)

  1. zuris semangat g keje harinie
    hehee…

    ceria pulak tgk muka 2 beradik tu
    wahh..bulan istimewa nampak
    bila tu..hehee..

    *zuris*
    wah…bagus u ni semangat nak gi kerja

    our birthdays will be in the mid n towards the month-end…

  2. so sweet la budak berdua nih… alaahaai….

    *ayu*
    sweet…just like u!

  3. saya pun malas nak pi kerja pagi tadi tapi terpaksa coz awal bulan adalah hari yg bz kikiki tapi sempat ngadap blog hahaha…

    ya lorr kalau dapat dok umah kan best 🙂

    *mama mya*
    biasalah godaan syaitonnn kan…hik

  4. zana n mirul jugaaaaaaa!!! happy birthday in advance to all of us!!! 😀

    *zana*
    oh really? yesss…happy beloved birthday to all of us!

  5. alahai budak berdua nie…sangat sweetttt siap berpeluk2an lagi, nampak sangat rapatttt

    *juelee*
    nak berposing punya pasal…hehehee

  6. happy besday in advance..
    jgn luper hari guru juge wokey..muekekeke

    *reen*
    tq in advance too! hehe…bln ni mmg meriah dgn sambutan…hari ibu too

  7. beshnyeee.. b’kongsi bln kelahiran ngan yg t’sayang kan..! 😉

  8. samalah kita..bulan ni pun besday my hubby(29/5) n me (31/5)…hehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: