Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-image014

abang : adik fikir pasal apa?

hero kecik : apa nak buat long weekend?

2-image01312

abang : let’s jalan2 naik kereta sendirilah…wear seatbelt dulu
( that’s the first word kalau abang naik kereta…hehe)

3-image00612

abang : ok! driver…jalannn!

4-image01012

abang : jalannnn lahhh! aduhaiii driver kecik ni…

5-image005005

hero kecik : jap lah tengah bayangkan drive kereta betul…ishkk!

6-image019

abang : dah takyah…kita duduk rehat jer kat sini…way better dari
dok daydreaming…hik hik

hero kecik : oklah…let’s wish mama’s readers happy wonderful
weekend!

abang : kenapa taknak pandang kamera?

hero kecik : once a while biarlah kamera pulak pandang kita…lalalaa

abang : takde spirit blogging langsung…haha 😛


*************************

salam guys 😉

saja bagi selingan abang n hero kecik…lama tak klua entry pasal
gelagat diorang…tapi memanglah kids nowadayskan…kalau
one day tu diorang nampak kita stay at home tak gi work early
morning, diorang dah tau that day is a holiday…so it’s jalan2
day for them!

sometimes siap pergi wardrobe sendiri take out baju nak gi jalan
…and letak baik punya kat ironboard…aduhai…sampai
desperate gitu u!


************************


anyway anyhow…what’s ur planning for this long weekend…
ada homedec exhibition tau kat KL Convention Centre…so kalau
terserempak jangan lupa hi hi bye bye yer 😉


enjoy your moment to the fullest!


note : dah submit income tax? harini last day tau…site e-filing sangat
congested…huhu…siapa suruh buat last minute…hiksss 😛


*_three wonderful days ahead_*

Comments on: "hari2 cuti santai…ahead ;)" (9)

  1. hepi labour day to u..! 😉

    *areleez*
    tq! u too…

  2. happy weekend…kty minggu ni bz kenduri ..di umah pakngah..kena brkg 3 ari kat sana.

    *attyfir*
    ooo ye ke…take care!

  3. hahahaha sis ada bakat jadi penulis script aaaaa…
    caption very cute, pelakon lagi lah cute…

    have fun sis! enjoy ur holiday and take care!

    *rasp*
    haha…i belasah jer sis!
    happy hols to u too!!

  4. SELAMAT HARI PEKERJA DAN BERCUTI

    🙂

    *ellyn*
    oh! tq…n to u too dear

  5. happy holiday sis!!

    *yana*
    and u too dear!

  6. hi hi……….selamat bersantai-santai with yr darlingsssss…….happy holiday sista 🙂

    *moralle*
    same goes to u sis!

  7. huhuhu….mama die wat dialog…comel…

    *princess_N*
    hehe…yg penting ada idea utk blog

  8. alah tomeinya… jom g jalan jom.. long weekend ni…

    *ayu the sun*
    u jalan mana ayu?

  9. banyak bebenor kerenah 2 hero ko ni yek????

    *izan*
    tunggu kerenah heroin plak…hhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: