Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

book worms…?

1-260420094057

salam 😉

I intro dengan pic hero kecik and I yer…we’re heading to pwtc for
the international book fair!

2-260420094058

stranded dalam jammed yang tak hengat…nak sangat pergikan…
hadap jer yer 😀

3-260420094059

4-image001

at last we’re here! hehe…jom masuk

5-260420094061

masuk2 dah terpampang si kecik noddy…hehe…memang banyak booth
for kids section…asal melangkah jer kena tahan dengan the
salesperson…suruh participate diorang punya talk…oh tak kuasa!

6-260420094062

berapa banyak entrance daa…penat acik tau

7-260420094064

jom bakar kalori!

8-260420094069

our beloved sasterawan Negara…

9-260420094071

selit sini selit sana with abang…good boy…tak merengek pun 😉

10-260420094073

hero kecik…jalan…dukung…jalan…itu kerja baba 😀

11-260420094075

12-260420094093

creative caricature! teringin tapi the q sangat tidak mengizinkan

13-260420094076

believe it…lelong2 buku rm1…hehe

14-260420094078

15-260420094079

pameran manuskrip melayu…

16-260420094092

man in black…mr. azizi ali…jutawan hartanah…sifu baba 😉

17-260420094080

we borong the kids’ books…sangatlah merambang mata

18-260420094083

hello…? textbook of phsyciatry…? look at the thickness pun dah
psycho…haha 😛

19-260420094085

we need air to breahe…huhu…terbang naik upper floor n pose!

abang ni…spoilt kan our pic lah…ishkk

20-260420094086

ok…stand still laa abang!…kalau dah memang tak reti dok diam
…terima jerlah…n I love both pics 😉

21-260420094087

walk towards the Dewan Merdeka…

22-260420094091

this pic means the kids n I dah penat maaaaa…hahahaa!

23-image002

bye pwtc…bye kalori…ekekekee

24-260420094089

have a great day from us…rillys 😉

(erkk…abang pesal ko pegang ‘disitu’…adeh spoil lagi pic :D)


*_book worms…?_*

Advertisements

Comments on: "book worms…?" (11)

  1. thn lepas pun pernah g.. best sgt..

    *reza*
    thn lps aku tak gi…thn ni ko tak gi ke?

  2. rindu2 nk mengomen!!

    wah, bukuuu!
    kak lily g ble ni?
    kte g gak on last day. mengalahkan sardin dlm tin kesesakannye. keh3!
    penuh dgn manusia.
    tp besttt sbb dpt bli novel2 murahhhh! yeah!

    *mar*
    wahhh…rindu2 gak baca ur comment 😉
    samalah akak pun pergi on the last day…mmg crowded abiskan
    …wah syoklah ekk layan novel ni

  3. kitaorg pun pi jgk
    2nd day
    bygkan la, btapa ramainye manusia time tu
    nk carik buku pun ssh
    tp discount dia leh thn la
    nyesal x beli byk2 🙂

    *zeti*
    ooo ye ke…tak terjumpa plak ekk…mmg crowded abes kan
    …next time ada lagi u borong2 kow2 tau…

  4. bestnye dpt pi sana
    tingin nk pi la…
    bila nk buat belah png plak ekk

    *syeka*
    a bit tiring tapi best…hehe
    itulah diorg patut tour mesia like PC fair…

  5. x gi pun this year..tp kalo setakat nk novel tu kirim kat anakbuah sy yg kt karangkraf tu jelah..hehehe..

    *dee*
    bestnya u! nak grab magazine pun senangkan…cuma kat pwtc u get the chance to meet
    the novelist at well..gitu

  6. uuUuu.. teringin nak pegi.
    tapi membayangkan betapa sesak dan seksanya nak mengharung lautan manusia mcm tu, kensel je la

    tak seswai nak bawak baby.

    cepatla kimi ni besar..

    beli buku apa? nmpk byk je memborong tu..

    *yana*
    betul tu…sgtlah tak sesuai utk kimi kat situ

    takdelah borong byk mana…just grabbed some novels n some internet textbooks

  7. me to love going to bookfair, but tak kuasa jam nyer lah, hehehe 🙂

    *moralle*
    i pun taktau mana dtg spirit nak gi situ…hehe

  8. byknyerrrrrr gmbrrrrr entry nihhh..hikhikhik!

    anyway..kite suke tgk senyuman lily..manis..ikhlas je nmpk!

    🙂

    *fea*
    saja nak share byk sket pics dgn u guys…hehe
    tq for the compliment anyway…senyum itukan sedekah…so kena lahir dari hati yg ikhlas
    …just like u!

  9. hai lily….amboi g pameran buku erk…kite dh lama tk g..thn lepas g ikut org opis..thn ni tk g la…

    lily…ade tag utk awk…jgn lupa buat erk..ehhehe..=P

    *geina*
    ok tq…nnti ly kutip tag tu…hehe

  10. DATINDIARIES2 said:

    patutla jalan jem…..rupanya ada pameran buku kat PWTC……..bila habis nya tu…

    *datindiaries2*
    u ada kat that area ke sis? last weekend dah final day exhibition tu…

  11. ALamak… how come I tak tahu ek…. dah habis ke book fair tu Lily.. ruginya..this is the time nak grab buku2 kiddies at good price…

    *aliah*
    aiseh…dh abislah dear…thn dpn jgn terlepas lg tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: