Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-21032009005

hi all! cikah gebu in da’ house…;) hehehee..geramnya kat anak nani
sorang ni…

2-21032009004

on behalf of aunty lily, cikah gebu nak wish aunties n uncles out there
happy working! jangan lazy2 tau…

3-21032009023

kalau kerja main2 nanti kena jerittttt kekuat dengan bos camni 😛

4-dsc01663

next…kita dengar pesanan penaja from mia cute plak…sama gak
geram dengan anak hawa sorang ni!

5-dsc01666

ngeee…! semangat tau buat kerja…minggu ni kerja 4 hari jer maa..
jumaat kita enjoy…public holiday…!

ingat, settlekan kerja dulu tau…jangan kantoi macam doktor kat
HKL tu..siap kantoi dengan timbalan menteri wilayah lagi tengah
rileks2 baca paper whilst 20 patients kesakitan tunggu kat luar
..nak kena curse doktor2 gini..hehe

so, jangan curi tulang n semoga rezeki yang kita peroleh
diberkatiNya…aminnn


*_start your day with a big smile_*

Advertisements

Comments on: "ceriakan hidup feat. cikah n mia ;)" (13)

  1. comeynye dia!!!! fadan muka doctor tue sape suh baca paper..

    *mama mya*
    comel…mcm ur mya…

  2. uiii lahai….glamournye la cika dlm blog ly ni erk…

    *haznani*
    eh! dia kan model blog ni…cewah

  3. comelnya diaaaaaaaa

    ye..semangat2x wat kerja..caiyokkkkkkkkkkkkkk

    *munirah*
    good2…smpi gak msg…hehe

  4. aitt.. baru ari isnin dh pk holiday jumaat ni? hehe..

    cutenya baby girl 2 org ni..

    *yana*
    early planning itu adalah penting yer 😛

  5. eeeiiii…dedua baby dlm n3 nih mmg cute….chomel sungguh la weiii……:)

    *masviona*
    comel just like ur lil’ girl!

  6. masyaAllah comelnye cikah n mia..mia tu kiyut banget…kiss dua2 leh ..mmmuuahhhhh3x

    *aleeya*
    mmg cute…mcm damia jugak!

  7. arghh..the gals r so cute!!!!

    tak sabarnye nak tgu jumaat nie!!!!
    happy holiday in advance yeee…
    (lama nye tak menyinggah)

    *reen*
    aii…lama tak nmpk…u pun slmt bercuti nnti yer!

  8. bila plak ko nak cukupkan korum… maksud aku nak dpt baby gurl..? =)

    *izan*
    auwww! soklan ko…hehe…ko kluakan sorg dulu

  9. alamak,
    chomeynyer dier,
    geram pulak tgk,
    rasa mcm nak ada baby sendiri jer,
    tapi apakan daya,
    blum ada rezeki,
    bukannya ada rezeki anak,
    rezki tuk mendirikan rumahtangga…

    *cik wanie*
    comel mcm wanie ;)…insyaAllah dh smpi seru nnti…

  10. best nya klu dpt bb gurl..me akan hiaskan dia mcm pokok krismas..akak bila lg ni? sy jgn tnya la..takdok rezki lg..atau mybe tggu akak produce dulu kot..hehehe *wink

    *mrs taj*
    akak dah dua…u kena add satu lg dulu baru akak bleh produce another one 😛

  11. cutenyer bebudak tu…geram tu..

    *dee*
    cute! just like ur gals…

  12. DATINDIARIES2 said:

    ala cute2nya

    *datindiaries2*
    cute kan…so bila lagi ur turn…hehe

  13. cumillllllllllnyaaaaaaaaaaaa!!

    *alya*
    cumilllll…just like u!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: