Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

nasi ayam tanpa ayam :P

1-090320093178

baba : nak makan apa?

hero kecik : apa yang tedap?

baba : nasi ayam marbeles!

hero kecik : alaa..tadi kat umah mama dah bagi makan ayam goreng,
nak nasi ayam jerlah taknak ayam..bleh kan?

baba n me : erk! bleh plak gitu..nak nasi ayam tapi taknak ayam..
yerlah kang minta nasi jer orang tu bagi nasi putih plak

2-090320093180

baba : ok2..makes sense

3-image00a5

see..nasi kepada nasi ayam semata..sukati jer

4-090320093181

minah ni memang hantu nasi ayam..just like me!

5-090320093183

huhu..jemput makan 😉 nasi ayam kat sini memang sedap..restoran
ni kat area puchong kinrara industri..nun kat atas bukit..3 kali
pause nak abiskan..punyalah byk isinya

6-090320093185

my fav drink..carrot juice

sian abang muka dia tak clear plak..mama lupalah sayang
makan sesaja n pic mama pun takde! huehuehue..once a while
dok dediam blkg tabir pun ok apa..peace!


*_mari makan_*

Comments on: "nasi ayam tanpa ayam :P" (7)

  1. huh nasi ayam.. my faveret. nasik ayam masak sendiri tak sesedap kat kedai. napa yek???

    *izan*
    itulah..ada resipi tambahan kot kat kedai punya

  2. nasi ayam tanpa ayam mmg sedap..anak kiter pun suka.

    *mummysyafie*
    ooo ye ke..hehe..samalah taste diorg ekk

  3. hahaha.. brp diorang charge utk nasi ayam tanpa ayam?

    ke, mak dia yg tlg ngapkan ayam2 tu?

    *yana*
    sama jer…amik satu set gak…apaknya tlg ngap kan!

  4. mmmmmmmmmm best…nasi ayam my fav..nasi ayam hainan lg me suka..tak tahan nengok carrot juice tu!

    *mrs taj*
    camne nasi ayam hainan tu…ngeh ngehh

  5. sedapnyer!!! zana pun peminat nasi ayam.
    anak zana mkn nasi ayam sama sup shj. ayam tu ikut angin. nak mkn ke dok. tehehehe

    *zana*
    ooo ingatkan anak ly sorg jer…ada geng rupanya…hehe

  6. wah akak,
    my fav tue,
    nasi ayam…….
    tapikan mcm pelik pulak nasi ayam tapi x der ayam,
    hik hik hik hik…

    owh kat puchong yer,
    harus minta seseorang bawa g situ n TERJAHhhhhhh:)

    *cik wanie*
    hi wanie cute! hehe…mmg sume org suka nasi ayam…boleh ke?

  7. haahah!
    lawak3!
    selalu my mum ckp kt kteorg ble dok meratah ayam yg br msk tau.kire time br pas goreng tu.
    mum will say nnt mkn nasik je, x yah lauk. keh3!
    ni hero kecik ckp sendiri tu!
    hebat!

    *mar*
    haha…notty ekk u sis…tp biasalah kids kan…ikut selera dia jer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: