Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

terbang yukk..!

image2026

adik jangan sedih2 tau..nanti abang suruh mama bawa kita jalan2 😉
senyumlah sikit…(abang is very good at sesi pujuk memujuk)

image004

okay…kita dah sampai airport ni…mana mama n baba ni…?!
(dahsyat, siap daydreaming dah sampai airport u!)

image005

it’s ok it’s alright…kita tengok pemandangan aircraft tu dulu yer!
mama n baba will come in short while (wahh…terlampau sudah
imaginasi on behalf of abang :P)

ekekeke…best2 😉
and actually I yang dok berangan nak fly-off to somewhere yang
can’t reach with jalan darat or air (huhuhuu…mengada2 ayam itukan
free)

anyway anyhow, tak kira kemana pun destinasi anda on this weekend
…just enjoy ur trip or moment to the fullest!

note: to my colleague Jamuna n Clinton enjoy ur honeymoon trip to Bali!

********************


ok…I nak share dengan u guys link untuk buat semakan nama
blacklist or not kat Imigresen…bolehlah terbang ke mana saja
tanpa gusar!


*_selamat berhujung minggu_*

Advertisements

Comments on: "terbang yukk..!" (7)

  1. jom akak gi bercuti. sy da gile bercuti skang ni.
    walaupun tk de cuti pun sebenarnye. hahaha.

    *miluvia*
    jom2! bercuti time takde cutilah best…

  2. saya takut naik kapal terbang hihihi.. selamat berhujung minggu juga 🙂

    *mama mya*
    erk…alaa camne i nak ajak u fly sesama…come on kuatkan semangat nak naik flight!

  3. uish… jauh berangan itu dua beradik!!! takpe… amin byk2.. mane tau sebelum ujung taun dpt naik flight. wah!!

    (nak jugakkkkkkkkkkk!!!)

    *zana*
    aminnn jugak utk u…hehe

  4. jom sis kita gi hoye2..u nak ke mana hawaii, london…
    u tak nak ikut ke i ke new zealand..jom aaa free je sis…
    coz i pun verangan gak nie hehehehehee
    mana nak tau sis, tercapai angan2 kita satu hari nanti kan…

    *rasp*
    tq sis sebab naikkan semangat i nak berterbangan!

  5. pandai pujuk…hm?? senang dh besar nanti nk pujuk awek die.. hehe!!

    *sitie bum bum*
    hehe…just wait n see

  6. jom jln2!!

    *areleez*
    haa…jom2!

  7. nama aku tak de halangan boleh terbang ke mana saja. weh, ko plak bila nak terbang ke sini???

    *izan*
    huhu…insyaAllah one day ada rezeki lebih nanti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: