Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

itu boy punya roti!

1-290320093434

rotiboy!

hehe..suka tak? tak suka takpe..sebab my kids n I suka sangat2
rotiboy ni..nyum nyumm

2-290320093435

paperbag comel dia senang dibawa kemana saja..bila tengah panas
dengan bag sekali hangat u..and the smell..euwww..menggoda jiwa!

3-290320093436

tho’ the colour macam patut pakai krim fair n lovely (haha..tetiba),
tapi kegaringan dialah yang menusuk kalbu when u start to bite it!

hehe..i bukan dibayar pun untuk promote rotiboy ni..saja suka suki
nak share with u guys apa yang my kids n I suka…;)

4-290320093437

we were at mamak shop yang wangi sambil makan rotiboy ni..abang
got his new ben 10 puzzle..suka suki jer nak suruh terabur dalam
kedai tu n dia nak pasang baliklah..kang mamak ni tembak dengan
mesin rambut dia kang haa!

5-290320093438

why I said wangi..sebab takde langsung bau hangit tengit like at
barber shop mamak lain yang baba used to go..huhu..yang ni kat
basement parking giant kinrara jer…ok this shop lulus untuk di
regularkan untuk masa2 akan datang..peace!


*_favour_*

Advertisements

Comments on: "itu boy punya roti!" (5)

  1. saya pun suka gak… bak mai skit… =)

    *izan*
    kat sana ada tak..klau tak aku bleh courierkan..lalala

  2. roti boy kalau panas² lagi sedap.rangupp jee

    *mummysyafie*
    tu yg mahal tu kan

  3. my fav too.. mn lebih sedap.. papa roti ke roti boy? hi3

    *reza*
    i pick rotiboy! awet muda…hahaha

  4. dah bape seketul ek?? lama sungguh tak mkn. tapi mmg suka sgt. 😀

    la nie ada macam2 jenama kan?? roti papa la.. mama la.. tapi semua rasa ampeh! 😀

    *zana*
    seketul rm1.80 skrg…cekik betul…huhu

  5. nyum3!
    mau skett!

    *mar*
    ngaaaaa…nahh ngangaaa mulut!…hiksss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: