Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

eve moment with dad…

1-140420093597

2-140420093596

it’s time to minum petang at Syed Bistro Kelana Jaya…been a while
gak after office hour tak dropped by memana lepaking with dad…
yerlah pagi keluar malam baru dia balik…so kebetulan he was at
Kastam Kelana Jaya n bertemulah kami anak beranak…hik hik

3-140420093580

tosei satu! tak pandang kamera dahh 😀

4-140420093587

these two minah(s) are very good…pause n smile!

seronok hidup shirah ni…pergi balik sekolah kitorang amik…dad tak
bagi naik school bus lah pulak…ooo zaman I dulu…woo wooo wooo!!

5-140420093593

dad : tak abis2 bergambar…pastu gi hantar print ke?

me : haha…3 bulan sekali bolehlah nak print…kalau print every
single thing yang kita captured…pengsan!

dad : patutlah tak semenggah jer gambarnya

me : !@#$%^&&**…abah yang takde semangat seni…kuang kuang!

6-140420093590

oklah amik pic yang semenggah plak…hari pink sedunia…

7-140420093591

just look at the camera yer…bukan susah sangat pun 😛

so…that’s about it lah…chit chat biasa anak beranak jer…there
are certain things yang kadangkala biarlah menjadi rahsia to
our beloved mom…hiks! I mean surprised her on anything ker,
perhaps…hehe…peace 😉


*_moment_*

Advertisements

Comments on: "eve moment with dad…" (7)

  1. good job

    *zulflizo*
    tq

  2. hahahahah… ayat bapak ko tak semenggah tu tak boleh tahan. hahahahahahha

    *izan*
    haha…bengang jer kena sound gitu

  3. em..mother’s day is coming soon
    rasanye awal mei nnt kan?
    mgkin chit chat tntg suprise tu kot..?

    *erin*
    oo yerlah kan…tak terpk apepun lagi..hehe

  4. hahaha..ur father x tau u ada blog eh..oh ye..u kena taglah dear..dtg amik kat my blog eh..hehehehe..

    *dee*
    aah he doesn’t know at all pasal my blog..hehe..malas nak explain bagai
    …n about the tag nnti i gi amik yer

  5. ini mesti ada misi kezutan nie 😀
    i pun slalu snap2 then save dlm computer and terus tak print..
    adus….gamaknya bila i decide to print the piccas wajib koma i nak membayarnya 😀

    *rasp*
    hehe…takde surprise apepun for my mom…saja bg contoh…hikss
    i pun pengsan klau nk print sume..tp u jgn lupa buat back-up, in case pc gilos ke

  6. happy weekend sis lily!!

    *yana*
    u too dear!

  7. nasi bukhara/bukhari dia mmg mabeles! ayam pun beso dabok. sedap!

    tapi zana tetap suka kuah dal dia ngan roti nan. mkn satu kenyang dah.

    hehehe…

    rajin apak dia melayan anak dia yg sentel nie ek?? miahahahha :p

    *zana*
    ooo ye ke sedap…should try ni…hehe

    apak tak kuasa melayan tp terpaksa layan gak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: