Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

oh! kereta lembu…

1-130420093576

salam 😉

u guys pernah naik tak kereta lembu…? last nite I mimpi naik kereta
lembu tau…ni semua gara2 replika kereta lembu yang my dad bawa
balik ni haa! ekekeke…

2-130420093574

he never rides on the bullock cart…dia lari lintang pukang kot kalau
nampak lembu yang jadi ‘pilot’…apepun kena bawa gak dia naik one
day…

3-130420093578

ada sepasang…one for him and for abang…and I siap bet dengan
my mom berapa lama boleh tahan kesempurnaan kereta lembu tu…

4-130420093573

but all night dia kena main sendirian…

5-130420093579

cos abang tidur since I balik kerja petang tu sampai ke subuh esoknya!
dahsyat exhausted abang ni…aktif tak ingat dunia…sekarang ni dia
selalu refused to take up my call during daytime…call later katanya…!

apepun kasi settle baju yang tinggi menggunung tu haa 😀


*_kereta lembu warna cekelat_*

Advertisements

Comments on: "oh! kereta lembu…" (5)

  1. ms nengok 1st pic tu, igtkan kete lembu tu mmg betol2 besor rupa2nya kechik je..uhukuhukuhuk…

    akak mimpi naik kete lembu ni? biar betol…nnt kena letak kat luor umah la gamaknya kete lembu ni ye…

    *mrs taj*
    haha…terpedaya sudag

  2. cantiknyer..tp dpt kt budak2 tu..sure jd pomenlah tu masing2kan..xpe tu namanyer kreativiti..kehkehkeh..

    *dee*
    seb baik brg percuma..hehe

  3. leh tak nak nyanyi lagu ‘kereta lembu’ hehehehe

    abg very busy nowadays ek..
    sib baik dia tak suruh sekretari dia amik message..

    *rasp*
    kereta lembu got lagu meh sis 😀

    abg mmg…kecik hati mama dia..huhu

  4. abang penat main lah sis, tu sebab kot malas tu….I ever naik keta lembu kat malacca, that was like few yrs back, my last trip to Malacca, dah tak nampak keta lembu, dah jadi shopping ctr pulak that place, thought nak get the kids to try it….

    *moralle*
    wonder gak mana diorg campak pilot2 lembut itu..sian diorg nk cari mkn..hehe

  5. so cute la itu kereta lembu..
    agaknya dpt kt tgn abg
    dia nk bukak2 kan ke every single parts kete lembu itu?
    nnt dh bukak dh tak leh plak nk pasang
    sbb tadak screw bagai
    hehhehe

    *erin*
    puas dia dok belek semalaman on how to disassemble the thing..hikss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: