Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

mari tambah kalori

1-110420093505

hero kecik: jom jalan…yukk!

abang: turn adik pangku abang pulak…

me: dear, pakai seatbelt tau…kang momok tarik klua!

abang n hero kecik: nak dok depan…huahuahua!

2-110420093509

3-110420093510

jalan2 tak jauh pun…just gi Awan Besar…merembat satay!
as usual baba lah yang mengidam, tak bagus yer makan benda2
bakar-panggang gini selalu…

to izan, sorry yer…terkeluar pulak lagi entry pasal satay 😛

4-110420093511

just wait here yer, biar baba jer yang q-up…

5-110420093513

cantik pulak tengok baju pengantin ni haa…sweet n elegant 😉

6-110420093514

yer…takde kojo carik kojo…eh senangkan kalau kat rumah ada
machine tu…kilat sentiasa lantai

7-110420093512

8-110420093515

baba ni order 1000 cucuk ke…? sian the kids tunggu lama…kali ni
kasi diorang jer enterframe…mama dok belakang camera jer 😀

9-110420093518

yeehaa..!! mari kita tambah kalori…

10-110420093519

sister da’ boom!

11-110420093521

hadap jangan tak hadap! kehkehkeh…jangan telan dengan lidi2 tu
sekali sudah…peace!


*_appetizer_*

Advertisements

Comments on: "mari tambah kalori" (10)

  1. err… blanja satay..
    (wat muka tak malu, hahahaha)

    *izan*
    boleh sajer…blk sini dulu!

  2. Sedapnya…… nak jugak!!!!

    xoxo

    *lila*
    i wish we could eat together! one day perhaps…

  3. canteknyerr dress tu…cm princess jerkk…wahh..mkn sate smuri…kilang die kt bngi ni haa..meh2…

    *princess_N*
    mmg cantek dress tu!

    tu dia kilang terus ko promote kat akak

  4. sate samuri? best2.. kitaorg pun mkn gak last weekend..

    p/s: cntik la baju pngntin tu..

    *zeti*
    gi beli kat awan besar gak ke…

    cantikkan baju pengantin tu…

  5. tak pakai seat belt iyer. sama lah ngan anak² saya. susah benor nak suruh pakai seat belt.

    *mummysyafie*
    itulah kena selalu jerit polis kat depan

  6. LAWAAA giler gown tuuuuu!

    *alya*
    uish…jgnlah smpi gila…hhe

  7. akaaaaaaaaakkk, nk cikit..rindunya nk mkn sate…

    *mrs taj*
    aiseh…hubby akak dah sental sumelah…hehe…nnti kita jmpa mkn satay sesama ekk

  8. nasib baik dh khwn..klu x ayg pun nk baju tu
    tapi saiz kene adjust lah
    kehkehkeh

    *ayang*
    sambut anniversary pun leh pakai pe…sanding gi sekali…hehe

  9. dh lama x makan sate…huhuhu..

    *dee*
    ooo kena gi beli cepattt

  10. saya nak merasa pakai baju kawen mcm tu gak.. tp tunggu kimi besar sket. Nak kawen lagi skali. hahahaha.. bole tak?

    *pinky*
    haha…berangan itukan free…akak nak cop jadi pengapit…hiks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: