Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

happy working!

image011

salam and good day all 😉

breathe in monday blues tak u guys hari ni :P…hehehee…I pun
tersekat2 nafas nak start the day today…warm-up dari tadi tak
sudah2…hik hikk…so I update a bit lah…last nite tak sempat update
dok melayan star movie…suka suki jer klua citer sedap2 malam
isnin (now it’s cool to start blaming others :D)

image012

image013

ok2! semangattt…! (ala2 sinteron Intan dong)…gitu 😛

just look at abang n hero kecik tu…dengan tak mandi dah start
wat ‘kerja’…semangat lagi…when I call up, diorang boleh suruh
I wat kerja…lunch time nanti baru call…dush dushh!

image014

so, happy working guys!

stay far from those people yang banyak bad energy…just stay
positive and believe in yourself 😉


*_don’t let others ruined up ur day_*

Advertisements

Comments on: "happy working!" (3)

  1. wah bestnye kat umah ada gelongsor mini…
    lama dah impikan taman mini gini kat umah

    *juelee*
    hehe…oklah itu jer yg mampu…itu pun beli masa sales kat giant…klau yg kat
    toys r us tu tak mampu deh…hehe

  2. sonoknyer…. siap ada taman permainan kat umah tu… mak dia pun tompang skali ker??? hehehhh

    *izan*
    slide n swing tu pun dh nk uzur…letak kat luar kan…mak nya tlg alih2 kan jer…hehe

  3. syok tul tgk adik & abg main 🙂
    zaman dulu mana de suma ni.. klu ada pun mhl sgt2..
    nk main plak kene pi playground.. huhuh..

    *zeti*
    mmg syok tgk bebudak mainkan…takde problem nak difikirkan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: