Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-100420093490

salam and good day all 😉

hari ni kita mula dengan aksi abang yang merajuk dan taknak dipujuk
…bak kata hero kecik  ‘…nak kena smash dengan hanger…??!’

2-100420093473

entah apa yang direbutnya budak berdua ni…yang tak dapat merajuk,
yang dapat mengajuk orang yang merajuk, nak kena babab dedua ni…

3-100420093481

nak taknak I keluarkanlah stok coloring book yang baru…yang lama2
ada lagi tapi budakkan…kalau dapat yang baru semangat lain sikit…

4-100420093474

tak senang duduk jadinya…rambang mata semua nak color!

5-100420093485

6-100420093482

…mama, see…abang draw cat!

…napelah so small gitu?

…ini kitten lah yang dalam tummy mummy dia! mama takde baby
so abang takleh draw baby dalam tummy mama…

…ohh?! menusuk kalbu gitu 😀

8-100420093487

7-100420093479

…adik draw apa tu?

…ini ghost yang tengah diri kat gate depan rumah!

…wahlaaaaaaa! (sambil kaki tendang daun pintu rumah…bagi tutup)

moral of the story, mental anda harus sentiasa bersedia kalau nak
bermain dengan imagination your kids…peace!


*_stranded!_*

Advertisements

Comments on: "breathe in their imagination…gitu :P" (6)

  1. weh..imaginasi tinggi betul anak2 u..hero kecik tu mesti suka tgk citer kliwon mlm jumaat..hihihi..

    *Dee*
    huhu…betul tu…pastuh tgk citer tu dia leh wat muka selamba

  2. apakah sttmt adik tuh… buat meremang bulu roma jer… ish… lily, pls tendang the hantu as well…

    by the way, sudah kutip award kah dari blog kita?

    http://solelymylife.blogspot.com/2009/04/tenkiu-lily-areleez.html

    *mylife*
    giler cuak gak i…hehe…but control depan the kids kan

    tq for the award dear!

  3. wah scary movie gitu tau…hehehehehe

    *rasp*
    huhu…i pun feeling gitu

  4. budak2 skrg..mmg bijak2..

    *attyfir*
    imaginasi tinggi sgt…mama dia plak naik cuak

  5. yg plg akhir tuh
    meremang la bulu roma erin
    betul ke hero kecik lukis ghost yg dia nmpk kt gate rumah?
    uisshhh.biar betol?!

    *erin*
    entah…tapi muka dia selamba jer…dah biasa nmpk kot smpi dh tak takut

  6. adoi!!! tang abag mmg nak gelak pun ada. tapi bila sampai tang adik, tertelan balik gelakku itew!!

    huish… meremang jam2 nie gak. adeh…

    *zana*
    hehe…mau tak seram…dah laa pintu tgh baik punya terbuka luas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: