Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

cute massage machine…

1-110420093497

seeee…! hehe…ini namanya Low Cycle Massage Machine…alat
mengurut yang paling comel I’ve ever seen

tq to Mr. Boss for the cute thing…

2-100420093476

the massage pad…and the surface adalah sangat lembut ala2 jelly
plus sangat geli untuk disentuh…hikss

ni lah yang nak kena tepek kat tempat nak massage…gitu

3-100420093477

the pad with the mini machine…sangat senang untuk dibawa ke mana2!

4-110420093502

ini contoh penggunaan yer…so boleh guna kat keseluruhan badan
kecuali kat bahagian depan badan yang berdekatan dengan
jantung…terkojut lak aihh jantung ekau kang 😛

tak boleh guna while driving or sleeping…and pregnant woman as well

kebaikannya untuk lancarkan pengaliran darah, pecahkan lemak
(suka!) and kurangkan sakit2 and lenguh2 sendi (just good for mom)

so, this thing boleh dapat kat massage centre…tapi tak pasti plak
harga dia…cute gak kot macam machine tu…hik hikk


*_precious thing_*

Advertisements

Comments on: "cute massage machine…" (6)

  1. wah rezki tu sis…
    selit2 lah nama i kat mr boss tu kot2 i dpt satu 😀

    *rasp*
    rezeki jgn ditolakan…hehe

  2. akak nanti bgtau berkesan tk.

    sy pun ade tmpat nk dikecikkan nih.

    walaupun tkdela nmpak sgt kebesarannya.

    *miluvia*
    akak tak guna sgt…bg kat mak…nnti2 akak try

  3. tp kalau org urut lg best… rasa lega jer…
    ish demand la plak aku ni..
    ampun….

    *izan*
    once a while ubah angin pun ok gak wut 😉

  4. a’ahh..
    sgt la cute lagi loteh!
    sempena apa boss kasi tuh?

    *erin*
    cute betulkan…geram!
    takde sempena apa2…my boss mmg very kind gitu

  5. baik & bagus sungguh en. boss itu, ek! 😉

    *areleez*
    syukur dpt bos yg sgt understanding n sporting

  6. rata2 org sume tgh cuba menguruskan diri kan?
    cayalah!
    lets be healthy!

    *ayu the sun*
    hehe…betul tu…kenalah usaha kan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: