Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

nona’s family…

1-image324

masa untuk berdiskusi…for our family day

2-image321

3-image311

4-image326

pok pek sini…pok pek sana…pastu ketawa mengilai2!! haha…best2

5-image313

kak norli n abg shahrul…dah macam nak bersanding pulak…hehe

6-image312

7-image307

and yang menjadi tumpuan on that day tentulah this cute lil boy…
muqri! anak bongsu kak norli…eee geramm!

8-image317

hero kecik pun gerammm jer tengok…sabar dik anak orang tu

9-040420093443

kiss sikit…! hehe…se-taknak2 baby pun still geram gak tengok
baby kan…bolehlah bagi greenlight kat mama nak bagi adik…
wahh tetiba 😛

10-image333

the cute qistina…akak comel kepada baby muqri

11-image340

the encem naqib…abg macho kepada baby muqri

12-image314

13-image334

yeahhh! we rule the house…! ruh rendah betul…terpekik2 kitorang
nak wat discussion…adehh

14-image349

so send them to play kat luar…

15-040420093444

16-040420093445

pertunjukan poco-poco…by adik n poksu…kelasss u!

17-image322

the meals yang agak ringan tapi mengenyangkan…mee goreng,
puding jagung, tembikai, kerepek2, biskut2…huhu

18-image336

ditengah keriuhan pun sempat lagi ko ekk shirah…

19-image323

suka tengok moment gini…rindunya nak susukan baby…huhuhuu!


kesimpulannya…meeting yang tak formal gayak gini diakhiri pada
jam 3am…marvellous! discussion pasal family day tu dalam an
hour jer…yang selebihnya sendiri mau ingat…! haha…terima
kasih Tuhan atas kurniaan keluarga yang ceria begini…semoga
kekal happening gitu…peace!


*_sweetest day_*

Advertisements

Comments on: "nona’s family…" (8)

  1. memang nampak havoc & happening..
    one happy family..suka tengok mcm nie.meriah..

    *attyfir*
    once a while gini mmg seronok!

  2. amin….family happening camni mmg best aaa sis!
    dah dpt greenlite, u harus bekerja keras lah sis 😀

    *rasp*
    tq dear! haha…kerja keras yer…nanti kita tunggu hasilnya…hiksss

  3. mmg meriah dan ceria tol keluarga ko ni… =)

    *izan*
    family ko pun gitukan…

  4. baby tu comel giler!

    muah muah!

    *chada*
    sape yang tak kata baby tu comel…mmg buta hati…hahahaa

  5. seronoknyer… meriah dikelilingi family mmg best kan…

    p/s so, diskusi ada keputusan ke tak de? hahahahahha

    *mylife*
    haha…just planning nak buat aktiviti apa on that day

  6. wah..meriahnya keluarga nenek nona..hope u oll enjoylah nti family day tu..eh i join poco2 leh x? kahkahkah..

    *Dee*
    hehe…tq dear! seronokkan dance poco2 ni…kat umah u ada buatkan

  7. happy family 🙂 bestnya

    *mama mya*
    terima kasih…

  8. amin, doakan utk anda juga..
    baik punye pot diskusi okkk
    well..bile family day akan berlangsung?
    suke rambut kak norli
    cantik kan?!
    lily, kite lumba sape dpt anak seterusnya ok..?
    ada berani…?
    hehehhe…

    *erin*
    family day end may nnti…
    huhu…u lah kluakan lg sorg dulu baru fair 2 sama 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: