Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

kata hati abang…

1-image1607

wondering…weekend ni mama and baba nak buat apa erkk..?!

2-image1613

ngeee…! dah lama tak jejalan gi shopping complex…should say
it out to mama tak…??

3-image1614

haa!! mama mestilah nak…nanti nak suruh mama calling2 pakngah
ada sales tak kat metrojaya…hik hikk hikkk

4-image1615

alaaa…taknaklah…( baik suruh mama saving ke tambah kat abang
punya duit insurans ke…wah gitu tetiba jer )…better think of other
place yang menjimatkan yet menghiburkan…wonderrr where…??

takpelah, nanti2 fikir…


abang nak wish kepada semuaaa kekawan mama yang baca entry
khas abang ni…selamat menceriakan hidup dihujung minggu!!



Head of Disney Channel,
abang 😉



NOTE : ada tak yang nak pinjam abang bawa gi jalan2…?



*_voice of abang_*

Advertisements

Comments on: "kata hati abang…" (13)

  1. nak pinjam abang teman g tengok jgn tegur
    boleh tak??
    heheee

    *zuris*
    erk…tak ckp umurlah dear

  2. kalo dkt untie dah amik..bawa..g jalan2..

    *attyfir
    alaa…aunty stay mana?

  3. alahai..cutenya abang so head of disney channel tuh…hiksss

    *masviona
    mmg hantu channel tu…sume program dia hafal

  4. abg x kesah ke klo jalan2 gn org len sis..??

    *princess_n*
    hehe…tak pernah try plak

  5. wah abang nak ajak mama shopping, hehe…happy wkends to u n family sis…

    *moralle*
    seems like mama ada aktiviti lainlah

  6. owhh.. mekacih la abang coz wat spesel entry nih utk ur mom blog’s readers.. owhh.. t’haru2.. ;P

    *areleez*
    ngeh ngehh…tq2!

  7. weh, tol ke abg yang tulis ni. cam tak caye jer. =)

    *izan*
    haha…bknlah…mama dia yg tlg imaginasikan utk dia

  8. Abg ajak lah mama lawat site abg tu..
    abg jadi head kena slalu lawat site tu..
    Gi Disneyland…lepaih tu bawa aunty skali *ihiks*

    have a great wiken too sis 🙂

    *rasp*
    wahhh…mmg pjg akal ekk u sis…hik hikk

  9. abg ni bila besar mesti encem kan.. happy weekend lily..

    *reza*
    jgn jadi playboy udah…hehe…happy wiken to u too

  10. head of disney channel yer..playhouse disney ker? sbb kalau playhouse dieney..Mia volunteer jadik secretary nya…

    *umimia*
    hahah! mia pun addicted dgn channel tu ekk…mia tinggi saham tu…budak cantikkan

  11. nak pinjam cane…kete pun tak dak…huhu

    *kojah*
    naik basikal pun takpe…abg tak kesah…hehe

  12. abg, ajak mama g mkn cendol la
    sian mama syik tak dpt mkn cendol leman dawi
    hehehhe…
    naseb baik mama tak pregnant kan..?

    *erin*
    hehe…takpe mama dia still bleh kawal perasaan lg…

  13. Alolololo…comeynyer abg.
    pandai plak die wat memek muke yek

    😛

    *redbloodsnow*
    hehe…abg mmg hantu mimik muka ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: