Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

lembu yang friendly :P

280320093391

salam and good day all…;)

pernah tak u guys kena blocked dengan sekumpulan lembu camni…?
ni masa on the way to Melaka that day, rite after kuciwa dengan pakcik
leman tu kan…hehe…we all ikut jalan kampung and tak sangka
disambut meriah camni oleh lembu2 yang friendly ni…

280320093392

bak kata baba jangan di-hon lembu2 ni…kang diorang (diorang ke?)
terperanjat bertempiaran tak tentu arah and langgar kereta2 lagi
huru hara…!

so dengan penuh kesabaran dan bagi senyuman yang paling manis
kat lembu2 ni…kitorang lambai2 tangan ala2 miss world, lembu2 tu
pun seberang jalan dengan gaya cat-walk yang penuh menggoda…
hahahaa :P…mesti lembu tu cuak…manusia manalah yang weng
lambai2 penuh kemesraan kat diorang


*_luckily lembu2 tu tak minta tumpang_*

Advertisements

Comments on: "lembu yang friendly :P" (10)

  1. lalu lintas sopan santun nie dah lama tak dirasai sbb dok kat kl kan…tis are a few of the things tat we’ll miss bila dok kat kota metropolitan nie kan…

    *rasp*
    aah kan sis…the kids lagilah jakun..hik hikk

  2. bawak masuk sekor dlm kete kalo muat..lepas tu sembelih..heheehehe..kenduri.lepas tu

    *attyfir*
    ekekeke…sok muka klua paper pencuri lembu dikehendaki

  3. haaa,,,

    pemandangan camni mmg biasa kat melaka…

    hehehe…saya org melaka maaaa!

    hikhikhikhik!

    *fea*
    ooo ye ke…samalah kita orang melaka jugak…u kat area mana?

  4. hehe
    byk gile okeyy lembu tu
    tak dpt bygkan klo tibe2 ade yg nek minyak.. takott

    *izza*
    erkkk oh tidak…tu sbb takleh wat kecoh kan

  5. bahaya tu! klu mlm2 buta harus kena langgar lembu2 tu
    selalu kan kita dgr kes org eksiden dgn lembu

    *idabgc*
    aah tp tu lembu tak bertuan kot…kalau tak lewat petang dah kena halau masuk kandang

  6. adegan yang selalu kita lihat di melaka.. =)

    *izan*
    ya betul! hehe…kat italy camne..?

  7. OMG! tidaaaakkkkkkkkk…… saya adalah penakut lembu…. wawaaaw… kalau sekumpulan camni yg datang, harus aku u-turn atau reverse je sampai nampak ala sipi sipi… *gulp*

    ari tu masa gi kenduri kawin kat melaka, dtg sekor lembu je pon, dah kelam kabut u turn tp lembu tu mcm tau2 plak, elok elok org u turn parking the other side of the road, dia pon cross ke tpt yg sama gak… haruslah aku terjerit jerit dlm keta… hahahahhahaha

    *mylife*
    huahuahua…! samalah kita, gerun jer kalau dekat2

  8. igt lagi ms kecik2 dulu ayah bagi satu teka-teki – siapa Raja di atas jalan?…kitorg ni bkn main lagi jwb org tu la ini la…at last dia ckp, tu kat dpn…mak aiii mmg betol la..kite kena siap brenti kete nk bg depa lalu…mmg betol2 Raja di atas jalan la..lol!

    *Mrs Taj*
    kehkehkeh…yerlah siap kena tunggu ‘diorang’ catwalk lagi…

  9. tiba2 teringat si sappy dlm citer upin-ipin..betul3x..

    *Dee*
    haha! bleh plak teringat dia ekk

  10. bykkkkkkkknye lembuuuuu!!

    erk, najis die xde ke sepah2 atas jln? haha!
    bestnye jln kg!

    *mar*
    hahah! tak sempat plak nak belek jalan tgk dia punya najis 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: