Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

cendol leman dawi

1-280320093375

kenal tak tempat ni…?? hehehee…dia tutup lagi…!!

2-280320093376

inilah cendol leman dawi yang I terjah bulan lepas kot…so that day
masa on the way to Melaka, singgah lagi for the 2nd time tapi
tutup lagi…ada tempahan orang kahwin…aisehh pakcik leman!
takleh wat extra ke untuk kat kedai…?

3-image042

4-280320093377

nak wat camne, dah takde rezekikan…hehe

5-image037

berlegar2 laa kejap kat situ…kepanasan keterikan

7-280320093388

dad ambil inisiatif sms pakcik leman…n taraaa…! pakcik leman cute
itu call my dad terus n apologize segala bagai, and satu ayat yang
kelakar dia cakap gini ‘den ni haa, ponek2 pon den kono poyieee gak
tompek kawen ni haa’
…kehkehkeh!

8-image006

apo nak buekkk…kita posing jerlah kat compound acik leman ni haa

9-image020

baba lagi bagus sempat potong kuku kat bawah pokok nan rendang
itu…pandanglah kamera…! duhhh..!

10-image021

bluwekkk :P…hehe…angin kesengalan dah mai, moh ler teruskan
perjalanan ke melaka, kang lagi sengal jadinya

11-image027

12-image028

salam sayang n selamat menempuh minggu baru dari rillys family 😉
( oppsss…abg takde plak, tengah ‘isi minyak’ dalam kereta )


*_fated_*

Advertisements

Comments on: "cendol leman dawi" (16)

  1. waaa.. nie mesti ngidam nih! hiks..

    *areleez*
    ini case mengidam tanpa berisi…

  2. mmg lum ada jodoh lah uols nak jumpa dgn pokcik leman nie 🙂
    next time, harus calling2 dulu sblum gi 🙂

    *rasp*
    kebetulan jer lalu…hehe

  3. N pnh lalu tmpt ni….ms tu kdai tutup…femes woo cendol ctu…nak cendol..nak cendol..

    *princess_N*
    hehe…nak cari cendol..nak cari cendolll

  4. alahaiiii kesiannya… kempunan lagi la dia gamaknya..

    next time kalo nak nyinggah sila la tipon acik leman tu ek… kang kempunan ado plak ygn robohkan kedai org tuh. ekekeke!

    *zana*
    hehe..actually kebetulan lalu situ..tak sampai tahap nak robohkan kedai dia..huhu

  5. Ni cendol yg majalah 3 tu ke? Yg makan sekali tapi leh tambah berkali2???

    Lama tak gi melaka…rindu…

    *Tijah Fabulous*
    yaa betul! hehe…

  6. nanti dtg lagi…hehe..tolong promote on behalf pkcik leman…

    *are_t*
    hehe…mmg nk dtg lg…takkan mengalah ni

  7. ada masuk dalam tv kan cite warung kita…pakcik leman ni duk bagi info. si farouk cakap dia ensiklopedia bercakap..hiks.
    tapi betul ke???

    *is*
    aah betul tu…dia sgt suka bg mcm2 maklumat masa pelanggan tgh mkn
    n which is sgt unikkan

  8. eh leman dawi ni mmg ade pagar erk kedai die..tak pasan lak ari tu ade pagar ke tak..ekekek

    murah rezki pakcik HAK MILIK KEKAL ni..sbb bg refill pree..

    *j M*
    aah…siap berpagar u…hehe
    yerlah murah rezeki dia berniaga jujur n ikhlaskan…

  9. aduhh!!
    erin plak rasa tension kedai cendol tuh tutup
    lily, erin rasa
    kalo awk tgh pregnant tu
    maunye baby dlm tuh nangis2!
    hehehhe..

    *erin*
    hik hikk…mmg baby tendang2 dlm perut gitu…takpelah blm ada rezekikan

  10. len kali call la dulu pakcik leman tu..kn senang…tp friendly jgk si pakcik leman tu kn?! bgsla..murah rezki!

    *Mrs Taj*
    actually kebetulan jer lalu situ…hehe…mmg friendly sgt dia…cool kan

  11. lily.. sedap sgt ke cendol tu?
    kat mn tu?

    *reza*
    taktaulah rasa camne sbb tak pernah2 dpt try…hehe…lokasi dia kat sg. gadut seremban

  12. lily..
    misti kuciwa banget kan…
    waa…… teringinnye… seb baik tak ngandung…
    kalu tak abis myman ku pakse gak …

    *pu3mawar*
    hehe…kuciwa sketlah…tu lah seb baik tak pregnant

  13. upss
    tu cape ek kak? yg cam mke akak tuu

    *izza*
    yg amik pic dgn akak tu ke…adik akak yg bongsu tu…shirah

  14. lor.. kempunan la lagi kawan aku sorang ni. huhuhuhuhu

    *izan*
    hahahaha…! kempunan acik…nak wat camne blm ada rezeki

  15. wah! glamer sungguh cendol pakcik leman nih sampai ditempah utk kenduri kawin… terima tempahan di KL tak? hahahahhaha…

    *mylife*
    glamer u! hehe…terima kot kat KL, haritu masa i pergi yg dia tutup tu dia ada tempahan kat PD

  16. hoho~ ni yg msk majalah3 tu kn.
    hiks!

    kteorg kt cni pn tgh ngidam cendol tau.
    mau cendollll~~

    *mar*
    ahaa betul… pakcik ni yg masuk M3 tu

    sian, tgh ngidam ke…wat sendiri leh ke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: