Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-image1543

abang…kita kat mana nih…??

2-image1544

entah laa dik…abang pun blur nih…!!

3-image1541

adik nak lariii gi sanaaa…! cari mama n baba…huwaaa…!!

4-image1542

ehhh…! tu pandang kamera tu…mama tengah ambil gambar kita
rupanya…hehehee 😛


****************************


cak!! saja jer gimik letak pic lama tu…that was past 1-2 yrs ago kot
…kat kawasan kg. halaman baba…bkn main seronok abang n hero
kecik…tetiba macam rindu kat PIL *sigh*


****************************


last but not least…happy weekend to all of u…! jangan merempit
tak tentu hala tau korang…wahh tetiba :P…luangkanlah masa
dgn family n teman tersayang, sesungguhnya itu yang lebih afdhal 😉

have a cheerful weekend!


*_jangan main jauh-jauh_*

Advertisements

Comments on: "time flies…happy wonderful weekend ;)" (8)

  1. kenangan lama mmg indah kan sis…
    cute tul both of them masa kecik2…mmg kan cepat masa berlalu sis…

    HAVE A WONDERFUL WIKEN 😀

    *rasp*
    yup sis…i miss the old times

  2. mmg cepat masa berlalu. tp minggu ni aku rasa lembab plak masa berlalu. tak sabar nak tggu sabtu. hehehehehhehe

    *izan*
    hehe…ada apa dengan sabtu…? story mory lahhh

  3. Sis Lilly, you are invited! (refer to my blog for more info)

    Kalo free dtgla bwk hero2 comel tu tau.. 😉

    *pinky*
    tq dear! insyaAllah kalau ada rezeki kita jumpa yer…

  4. cute nye…
    salam singgah 🙂

    *nurul dhia*
    tq sebab sudi seinggah…

  5. tol2…hihi

    *kojah*
    apa yang betul…hehehee

  6. i pun rindu kat my MIL..hehehe..

    *Dee*
    marilah kita jenguk…hehe

  7. zaman merempit, sudah b’lau.. ewahhh… ;P

    *areleez*
    ewahhh gaklah 😀

  8. baik punya pakatan adik beradik
    masing2 pakei singlet dan sepentot jln2 kt luar
    hheheh…
    mmg serasi bersama tol!

    *erin*
    panas betul masa tu…hehe…tu yg seksi smpi gitu…auwww!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: