Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Anjung Cafe…again ;)

1-280320093366

presentinggg…nani and cikah gebu…!

2-280320093363

and here we’re…for the 2nd time at nani’s restaurant

we were actually on the way to Melaka, so dropped by for lunchie
…lapar maa 😀

3-280320093364

dad pun ada sekali…but too bad takde rezeki nak meet up abah nani,
dia ada hal kat luar…dah lama diorang tak ketemu, insyaAllah
another one fine day…perhaps

4-280320093367

we’re the first customer untuk merasmikan lauk2 lunch for that day,
hehehee…look at abang, busybody orang bersembang…

5-280320093368

cikah gebu diam jer…layan diri sendiri, hehe…baru bangun tido kott

6-280320093373

ok, perjalanan masih jauh…hero kecik minta diri yer aunty nani, siap
peluk and kiss pipi nani lagi…! wahh…adik ni, nak kiss cikah gebu
segan kot tu yang kiss ibu dia

7-280320093374

tq for entertaining us, nani…;) nasi ayam kat sini memang sedap…!


*_makan time_*

Advertisements

Comments on: "Anjung Cafe…again ;)" (9)

  1. weh, nnt aku balik apa kata kita pi sesama nak? aku nak introduce makanan kat mirko. banyak lg makanan msia dia tak pernah makan bab aku malas @ tak reti nak masak. hahahahahahahahha

    *izan*
    okeh…set…! hehe…ko agak2 bila nak jejak kaki kat mesia ni

  2. kalo dekat dah pegi dah..

    *attyfir*
    klau terlalu kat area situ…singgah laa

  3. lily, citer la
    nani ada menu apa?
    utk smua meal time ke?
    breakfast, lunch, dinner and supper?

    *erin*
    mcm2 menu masakan melayu…western belum lagilah…hehe
    dia buka dari pagi n tutup tgh malam

  4. kat ne kedai anjung cafe neh kak?cam menarik je..

    *juelee*
    kat nilai laa dear…desa kasia…klau lalu singgah tau

  5. wahh..nasik ayam….wuaaa…N pantang nasik..tp ble cani..kepinginn sudaa…

    *princess_N*
    hehe…sekali sekala langgar pantang pe salahnya 😛

  6. wahai kengkwn yg mengenali diriku…., nani bkk simple restoren je.bkn exclusive restoren pn…ala,,wat tmbh2 duit blanje.hehee

    *haznani*
    tu yg makin sihat n bahagia tu…

  7. sis u gi melacca to??????

    *moralle*
    erk…aah tp blk hari jer

  8. lama x makan nasi ayam..hehehe..

    *Dee*
    tgh berpantang ke..hehe

  9. desa kasia? mcm tak tau je.. xper, nnt nk kn cube g gak..

    *reza*
    senang jer tmptnya…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: