Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-img_05521

selamat pengantin baru to my bff…nurfarhana a.k.a apan!

sorry for the delay nak update pasal this entry…pengantin baru pun
dah tak dapat dihubungi, tengah ber-honeymoon perhaps

2-1403200931861

sungguh cantik ‘singgahsana’ ini ditatarias…

3-1403200931871

ni masa malam apan nikah..by the time I sampai semua dah berangkat
gi masjid, so I just waited kat rumah dia…dah laa taktau kat mana
masjid tu, ada yg sesat balik rumah terus kang 😛

4-1403200931881

dah penat dok dalam..dok kat luar plak tunggu pengantin

5-140320093195

6-140320093196

and…taraaa! semuanya dah selamat…pengantin dok tgk persembahan
silat jap

7-140320093197

I dok layan gak silat tu..pehtu kelenguhan plak..surrender dok dalam
..abang n hero kecik dok layan sampai abis…abislah diorang tengah
observed seni silat tu..sapelah mangsa

8-140320093211

one pose please…apan! baju nikah dia sangat cantik…

9-img_0543

pn. ayang n pn. hawa sempat gi masjid…ishk2 rugi tak ikut

10-140320093218

pn. nani adalah yang paling last tiba…maklumlah banyak bisnes nak
disettlekan…huehuehue

11-img_0551

12-140320093221

pasangan romantis abad ini…

13-apan-weds-022

sian pengantin kehausan kat atas pelamin…pose sikit!

14-apan-weds-023

15-apan-weds-025

16-img_0554

pics with pengantin adalah wajib! pengantin lama vs pengantin baru…

17-140320093224

ok! pandang kamera semua…!

18-140320093226

ok! buat aksi sendiri semua…! kenapa mata ku nak pandang kamera
jugak?? hahahaa…(nak tgk shirah dah captured ke belum 😛 )

19-150320093232

hari dah lewatlah dear, pengantin dok bz layan tetamu dah nak balik

20-150320093231

pn. hawa lepas kat masjid terus balik, pn. ayang pun baru jer balik…
so kami pun nak undur diri…

21-150320093233

tahniah yer pn. apan, jaga laki bebaik…jangan notty2 😛

22-150320093235

big congrates from us!

23-img_0557

esoknya majlis diadakan di Dewan Masjid Sri Gombak…and
unfortunately I tak dapat datang…ada aral mendatang, tu yang
gigih datang the nite apan nikah

24-img_0560

so, alhamdulillah semuanya went well…selamat melayari bahtera
rumahtangga…semoga kekal bahagia selamanya


Love,
Lily-ayang-hawa-nani


*_dua hati bersatu_*

Advertisements

Comments on: "selamat melayari bahtera ;)" (11)

  1. congrats to the newly weds!
    pssttt….sapa jadik mangsa silat? u ke, shirah ke?

    *rasp*
    tq2!
    haha…so far my mom yg jadi mangsa sbb dia yg take care diorg daytime

  2. selamat pengantin baru!!

    *Dee*
    tq dee!

  3. 1- pelamin dia lawanya..yg kaler pink tu
    2- baju nikah cantek..menarik.
    3- tema putih kat dewan tu romantisnya..
    4- baju masa sanding.grand giler.

    semuanya meletops..

    *attyfir*
    hehe…kelasss u komen!

  4. welcome to ‘da club’, pn. apan! he3..

    *areleez*
    yes! setuju bangat…

  5. wah meriah gilleerrr…. congrates to apan!!!!
    weh, member2 lain tak de ke yang datang?

    *izan*
    tq! masa mlm nikah tu tak nmpk plak sesapa selain we all…taktau lah kot masa kat Dewan tu..aku tak pergi

  6. cantekk nyerrr pelaminn die…

    *princess_N*
    boleh jadi inspirasi for ur wedding kan…

  7. selamat pengantin baru wat pengantin itu 🙂

    *Mama Mya*
    tq for the wish…

  8. seronok juga tengok kwn sdri naik pelamin!
    semoga kekal hingga ke akhir hayat
    well.. the groom org mana lily?

    *erin*
    teringat hari bahagia sendiri yer..hehe
    the groom org taman sebelah umah jer!

  9. baju kawin die sgt cun!
    nampak vouge gtu!

    btw, slamat pengantin br buat bff kak lily ni!
    moga bahagia samp syurga!

    *mar*
    1st time tgk baju pengantin gaya gitu..lain dari lain rite
    anyway tq for ur wish!

  10. congrats to apan! walaupun x knl/x pnh jmpa, tp happy for her.. pengantin sgt cantik!!

    p/s: jeles nye.. saya tak pnh naik pelamin. huhuhu..

    *pinky*
    tq! hehe..lps ni leh kenal2

    apelagi naiklah pelamin dgn ur lil kimi

  11. wahhhh…byknye gmbr entry nihhh…hikhikhik!

    gud2!

    neway,slmt pengantin baru yerkkk pd ur fren tuh…sama cantik sama sepadan…

    ***mcm kenal la bride tu…kat mana ehh pernah jumpe…hurrmmmm!

    *fea*
    hehe…tq

    haa…cuba ingat balik kenal kat mana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: