Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

it’s pool time!

1-image002

harini I nak story pasal rendam2 badan dalam pool 😛

2-image001a

3-090320093158

we’re not on cuti-cuti Malaysia..yet 😀

…we were at my ‘clique’ house…baba tolong repair his pc yang
dah koma..ada private data so can’t bring home maa

4-090320093159

abang n hero kecik jakun sekejap tengok kura2 kecik molek yang
ada kat his condo..nak pegang geliiii

5-image011

while waiting for baba..i bawa the kids terjun pool..memang dah standby
bawa baju spare from home..tetiba rasa nak sambar sebiji condo boleh
tak??

6-image013

7-image014

we used to rent a condo masa baru kahwin..tapi sangat2 terpencil
dan sunyi..sounds sangat peaceful kan tapi hanya tuhan yang
tahu kalau terpaksa tinggal alone..kalau siapa yang tahu Mount
Karunmas Condo, Seri Kembangan..still creepy ke tempat tu..huhu

tapi yang syoknya the condo unit was so spacious..most condo yang
ada sekarang keluasan sangat terhad yet harga sangat melambung
tinggi! langkah 3-4 tapak jumpa dinding..langkah lagi 2 tapak
jumpa toilet..hehe..tp untuk small family ok kot..tp untuk small
family like mine yang ada anak 2 tp mcm 10 orang adalah sangat
tidak terjamin ketenangan jiwa 😀

8-image015

pity minah ni..tak bawa baju spare..degil laa lagi..haha!

9-image016

10-image017

the kids taktau berenang pun..tengok kat disc channel orang luar
selamba main campak2 anak belum umur setahun dalam pool..
pastu grab balik..huhu..kot ko cramp kaki tetiba masa nak grab anak
tu balik tak ke innalillah jadinya

11-image019

sooo bulattt..hahahaa..main2 lagi nak diet 😀

12-090320093154

time sudah up-lah..lama sangat berendam pun tak elokkan..hero
kecik awal2 dah dok jauh2 taknak naik…pengsan kalau betul2
dok condo camni..hari2 turun takmau naik

13-image020

mari kita kejar dia! haha..

14-image021

this is my ‘clique’ punya wife..a beauty therapist..she has her own spa
n saloon..dah lama dia ajak tp tak terjah2..nanti I terjah n promo kat sini yer 😉

15-090320093155

16-090320093156

17-090320093157

on the way up..kepenatan plus kelaparan

18-image000

last pose before we shoot off to..midvalley..again! huehuehuee 😛


*_desire_*

Advertisements

Comments on: "it’s pool time!" (11)

  1. mak nyer tak mandi ke????

    *izan*
    haha..mak nya basah kaki jer..jadilah lepas gian

  2. best betoi dapat mandi pool dah la skang neh panas sesadoooooo…
    indahnyer dapat berendam….

    *juelee*
    betul tu..tp jgn sampai kena flu..hik hikk

  3. haaa..tompang sekaki yea main air. syok gak tuh hehe.

    *linn*
    kita tumpang basah kaki jer lah..hehe..lepas gian

  4. best nya main air!!!!!
    nak join, buleh?

    *ayu the sun*
    huhu! boleh ajer..boleh ajar diorg swim sekali..hehe

  5. budak kalo jumpa pool..syorrrgaa!!!
    tapi sis, kalo u beli condo ada pool, lelama kids pun get bored tau, takdenye nak turun2 dah 😀

    *rasp*
    hehe..so do the mommy
    ..ye ke cpt bored..cancel laa niat..huhu

  6. wah..seronoknyer..dh lama x gi swimming pool…

    *Dee*
    hehe…apalagi bawalah ur 2 girls

  7. this sound also creepy
    believe it or not,
    masa kami adik beradik kecik2 dulu pon
    my father dh campak kami adik beradik masuk pool
    tapi bkn la pool yg jauh dlm ke bawah
    cetek smpai takat dada je
    masa tuh mmg nangis2 kitorg
    tapi, kalo tak kerana tu
    mgkin smpai skrg kami tak reti berenang
    seram tak..?

    *erin*
    mmg berani betul ur dad…tabiklah!
    i tak berani u nak wat camtu…u berani tak wat camimi camtu??

  8. mcm terbalik jer kasut ank kamu tu…

    *ayang*
    kehkehkeh…! hasif mmg suka pakai terbalik…bila sesuka dia betulkan balik

  9. ape lagi lily…sambar la satu condoooooo….ihihiihiks 😀

    *hainey*
    wahwahhwahhh…hehe…mcm nak sambar baju jer…kehkehkeh

  10. hiks!!
    besttnye maen air!
    terigt zaman dok cyberia yg super-duper mahal tu!
    ekeke;)
    plan nk mandi pool skali nampak anak ular msk dlm pool tu. huwaa!
    trus x jd!

    *mar*
    what??? anak ular…??!! mak aihhh…pengsan akak kalau nampak..huhu

  11. bley jer kalo mampu..! plus, xde sape yg marah maa.. 😉

    *areleez*
    hehe…kalau ada rezeki tak kemana kan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: