Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

Anjung Cafe…yokk!

1-070320093118

salam and good day all 😉

sorry I ter’delay’ 2 days to update the blog..urat bz tercuit itu yang
terbuat kerja non-stop (tolonglah percaya)..hahahaa 😛

ok2…today I nak promote sikit my bff’s restaurant..cik puan nani!
at last sampai juga jejak kaki ke sini..lepas frust dengan pakcik
cendol leman dawi tu..i dropped by kat restoran nani in Nilai

2-070320093119

taraaa…! blur lah..(blame shirah)..haha..takpe yang penting
signboard tu nampak

3-070320093114

ketibaan kami disambut hubby nani..kira tokey kedailah..YB hazlim!
nani was at home lah plak..itu cikah gebu ketiduran..we all pun
datang main terjah jer

4-070320093115

nyum nyumm! the food was so fineee..nak pulak tengah kelaparan 😛
cuma cendol jer takde..haha..still craving for it

5-070320093116

mom and shirah..supporter tambahan

6-imagem

7-imagep

tokey YB hazlim yang sentiasa bz..hehe

8-imagen

nani’s parents..i called them abah and mama..since schooling time
dok bermanja2 ( hak hak ) tu yang melekat panggil camtu..and
among us memang dah anggap macam family sendiri 😉

9-070320093123

jom kita terjah nani kat rumah dia! belakang restoran dia jer..hehe
..mana boleh dah sampai tak jumpa dia..merajuk setahun nanti 😛

10-070320093122

tuan rumah kemas rumah jap..biasalah ada anak kecikkan..kalau
rumah kemas sentiasa curious juga..hik hikk

11-070320093126

cikah gebu yang baru bangun tidur..moody sekejap yer..angin kus2
tengah menguasai diri..tapi tetap maintain cute!!!

12-070320093127

all the best for your business my dear nani! oh..by the time I post this
entry nani said restoran dia dah berubah image..huhu..nanti i
datang buat new promotion yer 😉

so, I would like to invite all of you..yes u and u and u..u u!!
hehe..her restaurant located at Desa Kasia, Bandar Baru Nilai
( near USIM )..so let’s terjah ‘Anjung Café’!


*_may the prosperity be with u_*

Advertisements

Comments on: "Anjung Cafe…yokk!" (9)

  1. laaa nape tak call..dekat sgt la ngn umah me tuh..huhuh mcm mn nk call tak bg no tepon kn?..anyways buleh sggh kedai kwn akak nih..

    *Mrs Taj*
    laa u stay kat area mana..i dulu stay kat desa kolej..pergilah singgah restoran dia..ckp u kawan lily kat blog..hehe
    ..nani is reading this by the way 😉

  2. aku harus datang restoran tu bila balik nnt. promote makanan msia kat mirko skali.
    wah.. nani skang ni jd fulltime huose wife ke??

    *izan*
    pergi jgn tak pergi..tentu nani tunggu dgn karpet merah
    ..nani still kerja jugak kat USIM tu jer..so dekat sgt dgn restoran dia 😀

  3. aiseyman, kat nilai lah plaks ek..kalo kat kl mlm ni gak gi terjah..tapi since kat nilai, insyaAllah akan ku jejak gak satu hari nanti 🙂

    itu cikah mmg gebussssss!

    *rasp*
    wah! terharu i ok..hehe

  4. salam ziarah

    *attyfir*
    aiii ;;)

  5. nnt oneday kalo ai pegi nilai or lalu sana ke..i singgah la k..

    *Reen*
    ok dear..tq for the support 😉

  6. owh..
    ini dia restoran nani
    insyaAllah, bile kaki dh jejak msia
    ada rezeki ketemula nani di sana
    harap2 dia masih kenal la nnt!
    well..cikah gebu is really cute!
    geram la pulak!

    *erin*
    ok! jgn lupa dtg tau 😉
    cikah gebu tu mcm camimi..sama gebu..eee buat org gerammm!!

  7. *ehemm* ter-buat keje non-stop? rajin nye my sis sorang ni.. hehe.. yela, saya perrrcaya je la..

    best tul la sis lily ni. jln2 je. jeles betul. byk benda nk dicerita. saya ni nk update blog pun takde citer best. boring betul. hehe

    p/s: congrats to nani for the opening of her new restaurant!

    *pinky*
    haha..tq sbb sudi percaya 😛

    jln2 tu kebetulan jer…eh u dah abis confinement ke..gi lah jejalan bawa ur lil kimi 😉
    ..and tq on behalf of Nani!

  8. wah..smpi dh u kat restoran nani tu ye..bilalah nk gi terjah my ex-opismate restoran bamboo kat bangi tu..hehehe..

    *Dee*
    oh! u should review bout her restaurant too..nnti bleh we all gi terjah

  9. insyaallah.. akan ku terjah jua.. he3..

    *areleez*
    tq in advance 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: