Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1-070320093108

let’s start our precious day with chocolate cake 😉

2-070320093109

3-070320093110

shirah yang ter’poyo’..kehkehkehh..sangat tempting melihat the
chocolate cake..gone sekejap my diet..esok workout-lah balik 😛

4-070320093111

that portion was for…! hahahaa..ok I shared it with shirah-lah..bukan
apa, baba dah menjeling manja bila tengok I potong the cake..paham
sendiri-lah yer..

5-070320093112

we dropped by my sister’s house in Seremban..that was right
after the kenduri yang we went before..so the chocolate cake was
in her fridge..(blame her for that)..dah rezeki kenapa nak tolak 😛

6-070320093113

hero kecik yang ke-hulu-hilir angkut kotak mainan dia..all the way
from KL..berposak2 nak main dalam kereta..nanti mama berangan
beli alphard jap..as usual berangan itu-kan free 😀

7-imagei

mat-rempit-jadian…! haha..baba actually dah trauma tahap gaban
nak bawa motor kat jalan besar..(jalan dalam taman or jalan kampong
boleh dimaafkan lagi)..sebabnya..dia pernah tergelincir jatuh kat
fly-over kelana jaya..kereta semua tengah berdesyum2 laju..bila dia
gagahkan diri bangun terhencot2..ada satu trailer baik punya laju
tengah tuju at him..terus roh superman masuk dalam diri..terbang
ke divider dengan motor2 sekali..huhuhuu!

syukur luka2 jer ;)..that was 6-7 years ago…


*_things happened for reason_*

Advertisements

Comments on: "start the day with choc cake!" (7)

  1. yaaa…menggoda betul kek coklat tu!!
    gigih nak kena cari pasnie
    huhuu….

    haaa..nasib baik takde apa2
    sama lah ngan mr sharil
    sejak jatuh motor..trus fobia nk bawak balik.naik pun tak mo dah.
    trus skill turun ke kete
    bwk kete cam bwk moto.main celah2 je
    haihhh…

    *zuris*
    slmt mencari yer!

    eee trauma betul jadinya kan…

  2. omg…choc cake…sedapp..

    *princess_N*
    memang sedap 😉

  3. cedap!! cedap!!
    ni nak gi beli ni…kalo kek itu dismall versionkan, nampak mcm kuih cakar ayam pun ade…nak beli cakar ayam jugaklah!!

    *Tijah Fabulous*
    dear! lama tak nampak..tahu2 dah ada baby..hehe

  4. sedapnye cakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    *Reen*
    memanggggggggggg sedappppppppppp 😛

  5. weh.. aku pun tergoda ngan coklat cake itu okeh.. bila da tgh kek sedap mcam tu mmg la diet akan diketepikan. hahahahahahaha

    *izan*
    hahahah tq for ur understanding!

  6. hmmm ..lagi buat saya droolll nih… temptingnya cake choco tu….

    *Aliah*
    huhu..jangan marah haa!

  7. tebal giler kek choc tu ek
    geram nye sbb tembam la kek tu
    aduh..bile la diri ini nk rajin buat kek lagi
    ur husband ist a motor rider kan
    as well as my husband
    kalo tak jatuh, accident mmg tak sah!
    kalo tak luka2 smpai berparut2 mmg tak sah
    seb baik la bkn mat rempit
    ye dakkk?!

    *erin*
    sape tak geram tgk kek besar bagai johan camtukan…

    aah my hubby used to be a motor rider..tp dah insaf kot..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: