Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

1

Happy birthday to you…

2

Happy birthday to you…

3

Happy birthday to NaNi!

4

Happy birthday to you…

1-a

Birthday-mummy and beloved lil girl…

5

Happy beloved birthday yang ke-27 to NaNi!…yeah nani mengetuai hari2
tua geng kita..hikss 😛

6

Semoga hidup lebih diberkati…bisnes makin maju…and happy selalu…aminnn!

7

ingatan tulus mulus yang terikhlas dari lubuk sanubari kami (perghh ayat)
…lily-apan-ayang-nani…

and yang paling penting…!

8

semoga bahagiaaa selalu dan dilimpahkan kasih sayang dari insan2 tersayang 😉


happy birthday dear!


truly..deeply,
-lily-


*_have a wonderful birthday_*

Advertisements

Comments on: "Happy Birthday NaNi Dearie!" (9)

  1. ahakss…..thanx dear.,n thanx a lot 2 all my dearest fren…muahx muahx muahx.!!

    *haznani*
    my pleasure 😉
    have a wonderful birthday…

  2. hepi b’day nani…
    cute lah gegirl tu…gewam tgk her pics yg last tu..

    *rasp*
    tq on behalf of her…
    mmg geram tgk dia…dah laa muka selamba jer

  3. selamat hari jadi..
    moga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rezeki…

    *prebetsapu*
    terima kasih bagi pihak nani…

  4. walaupun tak kenal nk wish jgk la..Happy Birthday Nani…

    anak dia tu geram nengok! putih melepak!!!!!!!!!!

    *Mrs Taj*
    tq bg pihak nani 😉

    anak dia mmg geram klau tgk betul2…eee!

  5. nak wish gak…hepi birthday..

    nak geget je rasa.

    *mummysyafie*
    tq..hehe..gigit jgn tak gigit

  6. happy birthay tu ur fren..muka anak dia serupa tol ngan dia ek..cute..

    *Dee*
    tq on behalf of her..mmg potostat abeskan…

  7. happy birthday to u nani
    in case u masih kenal erin
    huhu

    *erin*
    tq on behalf of her…
    of course dia masih kenal…hehe

  8. mn akak dpt gmbr 5 sekawan tu (yg kartun).
    comel.

    pastu yg birthday punye benda tu pun sumer comel.

    *miluvia*
    mana dapat ekk…yg pic kartun tu…bff akak lukis n dicantikkan to digital graphic

    birthday-stuffs tu akak mencilok dari online greetings…n touch-up sket 😉
    guna ilmu study multimedia dulu…

  9. hepi besday to nani..
    moge pjg umur & murah rezki..
    insyaallah.. aminn..
    (w/pon xkenal, tetap nak wish gak! xkira!! he3..)

    *areleez*
    tq 😉
    tak kenal pun takpe…leh kenal2…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: