Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

metrojaya in action

1-0103200930131

after bersendaloka kat rumah pn. ayang bersama bff yang lain..we
headed to my office..dropped by for a while to sort things sket..then
terus pecut to midvalley..just 5 minutes away from my office..mau tak
tergoda hari2 balik kerja mau terjah sini..hehe

2-010320093014

both kids taknak I pegang..nak berkepit dgn apaknya..hehe..macam
tahu2 jer tugas mama as a blogger :D..i panggil suruh tengok the
camera pun taknak layan..shirah ni tak payah suruh pun memang
nak..hehe

3-010320093015

at the centre court ada exhibition pasal the new model of Honda City
..tapi memandangkan baba bukan peminat Honda..dia berlalu pergi
jer..i nak gi intai2 pun takde chance..tapi dari jauh macam robot
..bersegi2..hikss

4-010320093018

see..selamba jer dia blah..cuba kalau mazda’s car..uihh tak nampak
terus anak bini ni..nantilah kita pergi test-drive M3 baru tu..
huahuahua..test-drive jerlah…

5-010320093016

u guys rasa the people stopped by nak tengok the car or the models..
very the sexy wooo..siap tonggek2 montot nak tunjuk2 enjin..haha

6-010320093019

here we are! my bro kalau start inform the sales dah start mulalah..
mengiau2 kat telinga baba..kehkehkeh

7-010320093035

we waited for my bro kat lounge kejap..dia nak pass something to me
..and baba request suruh ambil pic dia by the piano..pianist nya kemana
ekk..baru nak layan feeling

8-010320093031

9-010320093032

I looked up! perghh..boleh tak deco ceiling kat umah buat camtu..

10-010320093029

tengah mengelamun..tetiba hero kecik menjerit and nak lari from me
..hahahaa..and I sempat grabbed his shirt

11-010320093033

alalalaa..kenapa cayang mama ni? rupanya masa I dok mengelamun
tu dia dok bersembang macam2 dengan i..boleh pulak tak perasan
..hangin lah kot..hikss

12-010320093036

shirah n bro…tq for the stuffs angah!

13-010320093037

14-010320093038

then off we went to the toys area..kalau nak shopping peacefully
kena umpan the kids with the toys dulu..barulah tenang hati mereka

15-010320093039

aksi suami-isteri yang kesengalan sekejap..siapa nak belanja siapa
shopping harini?? hahahaa…eh ni kira nafkah zahirkan baba??

16-010320093040

17-010320093043

at kids outfit we all sempat grabbed at disney-world and guess kids
jer..running out of time laa..sampai pun dah maghrib

18-010320093041

19-010320093042

apa kes nak beli pedang star-wars ni? armageddon betul…

20-image024

pay-time..angah wajib ada kat counter..

21-image039

22-010320093044

ok dah…memasing dah besar ni..kalau beli barang2 sendiri mesti
nak pegang..tak kisahlah meleret ke apa..yang penting satisfied

23-010320093045

pau itu wajib!

24-010320093048

25-010320093049

26-010320093050

tak sempat pun round store lain..just dropped by kat san frans
and grabbed 2 lattes..kepala pusing sudah..moh ler balik!


*_precious moment_*

Advertisements

Comments on: "metrojaya in action" (13)

  1. besnyeee sopingggg

    *j M*
    hehe..sekali sekala kan

  2. alololo..
    comelnyee kene umpan toys dulu..
    hehehehhe

    bestnyee sale!!!

    *gedikx*
    itulah salah satu cara nak shopping dgn tenang 😉

  3. shira sebijik cam muka akak…nama pun adik bradik kan…

    *are_t84*
    hehe..ye ke..tp muka dia belia remaja..akak?? huhu

  4. wahhhh!!
    shopping!!
    jeles2!! haha~~

    so sweet due2 nk pegang brg.
    haha~padehal brg tu lg beso dr die~keh3!!

    *mar*
    memang dgn penuh kesabaran tunggu diorg jalan sambil heret the toys…

  5. skang sale merata2 kan? cuma duit je nan adoooo hahahha
    sonoknyeeee tengok org tuh syopping!

    *juelee*
    megasales mmg banyak setan yg klua..hehe..bleh nak shopping tp kena jimat2

  6. wah.. shopping sakan no.. mak bapak anak sume sama naik. heheheheheh

    *izan*
    hehe..mana ada..ko pandai jer..beli mana termampu jer

  7. amboi la haiii…

    sakannye shopping mopping uolsss….

    *fea*
    mana ada sakan..takat yg termampu jer

  8. alahai klu dapat bwk blk umah M3 tu pun apa salahnya!!! hehehe

    bnyknya shopping!!!..nk kena gi terjah metrojaya jgk ni..eh wknd ni ada lagi ke sale???

    *Mrs Taj*
    hik hikk..amin kalau ada rezeki

    ada lagi sales till ujung bulan kot..gi lah

  9. byk beli maintan
    gigih nak bwk sendiri tu 🙂

    *idashah*
    tak byk..sorg satu jer..hehe..tu yg gigih nak bawa

  10. gi mid lg ek?..bila nk dating ngan i lak kat mid tu…

    ur hubby tinggi ek? ke u yg kecik comel lote..

    *Dee*
    itulah selalu pergi on the spot jer tak plan pun..nanti ada rezeki kita dating ekk..hehe
    ..my hubby yg tinggi..i agak kurg tinggi sket..badan tak comel lote pun..lemak sana sini

  11. wat a nice and happening trip to mid valley
    jeles ok sbb nmpk so fun
    especially gedebum sales there
    huhuhu..
    uwaaa cpt la nk blk msia ni!!!

    *erin*
    abislah ur hubby kena bawa u tour semua complex kat sini once dah balik..hikss

  12. ala next time nak ikut u sopping gak aaa, leh pau sama hehehehehehe
    loike gambar u ‘menyengal’ tu *ihiks*

    *rasp*
    haha..i pun pow org 😛
    ….kesengalan tgh melanda tu

  13. waaaaaa……… 70% tuuuuuuuuuuu……. (sambil kedip2 bijik mata) ;P

    *areleez*
    haaaa!! paham takpe 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: