Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

tali kasut dipagi hari

1-230120092548

2-230120092544

lama I tak story pasal ragam my 2 heroes ni kan..ok this time pasal
their ragam nak pasang tali kasut..to their sandal 😀

3-230120092545

gigih betul cucuk2..silang2 segala..ekekekee..actually they did this
on purpose tau..they wanted to tease on baba! hehehehee…

4-230120092546

see! muka baba yg mcm kena curah dgn cuka..( for the sake of nak
bergambar jer 😛 )..situasi ni masa pagi nak gi kerja..we all
terawal siap..so melayan kejap abg n hero kecik..

the kids tak bagi baba pakai kasut yet..nak pasangkan tali kasut
kononnya..hahahaa..but before that they wanted to settle theirs first..!
(padahal kasut baba tak bertali pun..they thought baba gonna use
the sneakers!..haha..) tu yg biar jer bila they don’t let baba wear
the shoes…

5-230120092547

‘..alaa wrong lagi!..’ shouted hero kecik

ekekekee..sampai ke sudah tak terikat2 sandalnya..abg dah malas
nak layan tali kasut tu as ‘pocoyo’ dah start..

enough for that..mama n baba nak gi kerja..opis baba just 10 mins from
the house..my opis plak 20 mins away..dekat jer tp tak pernah blk
lunch pun..adalah 2 bulan sekali..kehkehkehh 😛

the moment I reached office..hero kecik called..dia nangis2 kata
tali kasut abg dah buat jadi tali pancing! hahahaa..i suka moment
like this..cheer up my day 😉


*_have fun with the kids_*

Advertisements

Comments on: "tali kasut dipagi hari" (6)

  1. weh, tanya skit korang masuk kje kul bape yang leh tersiap awal ni.aku ari2 kelam kabut pepagi bila nk pi keje. hahahahhahah

    *izan*
    haha..aku masuk kul 9am..hubby 9.30-10.00am..ikut suka dia..so kitorg tersiap kul 7.45am gitu
    ..saja jer sbb nak melayan the kids..

  2. sonok nyerr..pagi2 tgk ragam anak….

    *princess_N*
    mmg seronok..semangat jer nak gi kerja

  3. budak2 kn.. mcm2.. eh, ank2 lily dok mn bila lily g keja..

    *reza*
    itulah budak2 kan…
    oo anak2 lily dok dgn mak bila lily n hubby gi keja..nenek nak jugak2 jaga cucu..hehe

  4. hehehe..ada2 je gelagat dua org ni ye..

    *dee*
    klau bertiga haru gamaknyaaa

  5. tersenyum i sensorang tgk gelagat ur kids…suka i tgk tau..sungguh kreatip and menghiburkan…smoooocchhhh to them!

    *rasp*
    hehe..i pun sama..terhibur jadinya

  6. hehe,so sweet~
    awal gak diorg ni bgn ye kak. hehe;)
    tu dh mandi ke blom tu?hehe.

    *mar*
    mmg tiap kali akak nak gi kerja diorg dah bangun..cuma mandi jer belum 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: