Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

sate PPR

1-080120092324

2-080120092364

salam and good day all πŸ˜‰

I nak story mory pasal sate..last nite kitorg gi terjah gerai sate anak
buah my dad kat PPR area jalan klang lama..wahh detail gitu πŸ˜›
..senang nak cari sate pasnih..takyah terjah samuri awan besar yg maha
mahal itu..

3-080120092350

4-080120092330

5-080120092331

dia bukak gerai biasa2 jer..niaga kecil-kecilan

6-080120092337

taraaa! sate dah smpi..hik hikk

7-080120092338

makan jgn tak makan..buat mcm gerai sendiri..nak amik kuah lebih
ke nasi himpit lebih ke..sate lebih ke..opss terlebih sudah! alaa..
stacy kalah semlm..wahh tetiba!

8-080120092343

abg n hero kecik yg mmg β€˜hantu’ sate like the father n the mother πŸ˜€

9-080120092365

bro n his wife join us pas blk keja..diorg ni mcm kelawar keja blk tgh
mlm..tghari baru gi keja..huahuahua

10-080120092326

hero kecik ni asyik berkepit kat mama..camne if ada adik?? hahahah πŸ˜›

11-080120092353

mama..nak peluk..nak amik gambar!

12-080120092345

ok2..jom peluk..jom amik gambar!

13-080120092356

sayang diaaa!

tgn dia standby jer kat pipi tu..lps jer count smpi 3 dia tolaknya I kuat2
..astagaaa…anak sape lahh ni πŸ˜›


*_precious time_*

Advertisements

Comments on: "sate PPR" (11)

  1. Salam ziarah… sate ni tak semestinya nak gi samuri baru sedap… kalau jauh bazir duit minyak jerr… hehehe… baik cari yang dekat kan… hehee…. anyway… nice blog…. comel anak anak akak…. nice pics… πŸ™‚

    *adry*
    tq for dropping by πŸ˜‰
    tu lah klau pasal makanan ni ada org sanggup merantau jejauh nak cari yg sedapkan

  2. da boley lawan sate samuri la psni..nmpk sdp tu…

    *princess_N*
    hehe..tlg support jer org2 yg meniaga kecil-kecilan ni..sedara plak tu

  3. wah bestnye satay.. kat mana erk.. nak pi makan gak hehehe.

    re = thanks links blog cik mya.. saya pun dah link awak.. tq

    *mama mya*
    kat projek perumahan rakyat area jln klang lama..nnti lily kompem blk exact
    name dia..my pleasure to add u dear πŸ˜‰

  4. terliur betul tgk sate tuh
    gebu dan tembam laaaa..

    hero kecik tuh ada je idea dia amik gmbr cmtuh ek
    mencuit hati tgk telatah dia dlm gmbr2 semua tu
    eee..geram!!

    *erin*
    sate dia klau mkn takyah cicah kuah pun sedap..siap ada rasa ala2
    black pepper gitu..

  5. awatla slalu pi makan satay ni. da dua kali da tgk hang makan satay. aku dok kempunan kat sini. huhuhuhuhuhu. pos laju tak leh ka????

    *izan*
    erkk..sana tak jmpa ke?? u patut wat sendiri ni bg mirko try..hehe

  6. jalanklang lama ek..aku ingat kat jln imbi..sana pun ada gak tau

    *ita.itu*
    oo ye ke..murah n sedap tak

  7. opppsss….

    my MIL pon wat meniaga satay kecil2annnn…

    pon sedap jugak..

    nk order???

    ;))

    *fea*
    oo ye ke?? kat mana..bleh try ni!

  8. owhhh.. leez pon antu sate gak. bley la join da club pasni, ek! he3..

    *areleez*
    come2 join the club..mari sama2 membina badan

  9. jgn main2..yg niaga kecik2 tu la yg ramai jadik jutawan senyap tau..hehe

    *ungku nor*
    aminnn utk diorg..yg penting rezeki halalkan bkn skim cpt kayap

  10. bsar2 ek daging sate ni.. rasanya samuri lg kcik kan? bape rm ek 1 cucuk?

    *zeti*
    bleh laa kenyanglah jugak..hehe..satu cucuk rm0.50 saja πŸ˜‰

  11. sedapnye sate..

    err.. dalam pantang leh makan sate tak? ;p

    *pinky*
    hi dear! smpt lg online tgh confinement ekk πŸ˜€
    heppp..awak kena mkn yg rebus2 jer hokey πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: