Keluarga| Gambar | Info | Aktiviti | Sebagainya

small ‘plastic’ pool

100120092370

pool comel ni i dah lama beli..since hero kecik takde lagi tp 4-5 bln
skali baru kluakan :D..penatlah nak hadap diorg dok main kat situ..
takkan nak join berendam skali kot..kang neighbour kata ape lak πŸ˜›

100120092371

100120092372

tapi once dah kluakan..dari pagi smpi ptglah diorg main kat situ…
pulun abis kata org..even nmpk mcm secure kena gak tgk diorg main
..takut tergelincir ke apekan..

100120092373

hahahaa! pesal abg pose camni..kehkehkehh..memacamlah korg ni
..tmpt mainan sekangkang kera tu pun jadi ekk..ohh I dah tau kat
mana ada jual lego table tu..kat toys r us midvalley ada..tq bro!
minggu depan jerlah kita terjah..on weekdays..weekend ni kompem
sesak gila org shopping utk raya cina!

100120092374

100120092375

dh nak petang baru surrender..terhegeh2 pakai baju lelaju..
kesejukan gamaknya..hehe..klau lah ada kolam mandi sendiri
kat umah..uish tetiba berangan jadi kaya..takpe berangan tu kan
free πŸ˜›

tapi teringat kes anak radhi oag tu..anak dia lemas dlm kolam kat
banglo nenek dia..dh 15 minit baru perasan! koma kann..apa
perkembangan anak dia ekk? jadi..fikir2kanlah wahai mereka yg
bakal kaya-raya..klau nak bina kolam kat banglo sila pasang
security guard jaga pool tu..klau bukan budak kecik yg merayau
takut org besar yg mengigau tgh2 mlm terjun kolam! kahkahkahh
..ada ke kes gitu?? nonsenselah I harini πŸ˜›

have a great weekend!


*_suka tgk itik bercinta kat tasik :P_*

Advertisements

Comments on: "small ‘plastic’ pool" (9)

  1. hhmmm…

    selisih malaikat kan..

    kalo anak kite jatuh dalam pool tp xde org perasan…

    Nauzubillah!

    *fea*
    tu lah..semoga Allah melindungi kita semua

  2. today both pose cekci cekci aaaa….
    kalo i i rasa dah terjun tiruk masuk skali hehehehe..

    *rasp*
    kehkehkeh..boboy takpe cekci2 πŸ˜›

  3. beshnyerrr…windu gak nk mndi pool neyhh..

    *princess_N*
    hehe..terjunlah sunway lagoon!

  4. ishh..bekenan le lak kat pool tu
    agak2 ok x kalu saya main dlm tu gak?
    negegee..
    nk main kat swimming pool takut.x reti berenang ;P

    *zuris*
    hik hikk..sabo jerlah πŸ˜›

  5. dak2 klo jumpe air mmg kan..tapi tu la bila teringat kes anak radhi oag tu mmg ngeri kan…

    *aleeya*
    hmm..kena hati2 kan

  6. wahh! sonoknye main air.

    nk tmpg sekaki ble x? due2 kaki sure x muat. wahahhaha!!

    *mar*
    haha..akak pun tak berani nak join πŸ˜›

  7. teringat zaman kanak2 erin dulu
    pon main kolam renang plastik
    mandila adik beradik
    letak kt laman tepi umah
    seminggu kt situ smpai rumput pon mati
    sbb tak kene matahari
    nice nye boleh tgk bebudak ni mcm ni

    *erin*
    sian rumput2 tu πŸ˜›
    mmg best zaman kanak2 ni kan

  8. pool tu nampak je kecik tapi jenuh gak nak tadah air dia tu woo..hehehe

    *ungku nor*
    aah nmpk mcm kecik tp nak tunggu penuh..mak aihh dh siap mandi kat
    toilet pun tak setel lagi πŸ˜€

  9. bkn kolam ada tutup sendiri ke..tp kalo tutup x cantiklah kan..bahaya gak ye kalo ada swimming pool kt umah..jdlah tu abg n adik mandi kat situ..janji enjoy..

    *dee*
    haa klau ada yg bertutup oklah..janji secure..bila nak guna baru buka..gitu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: